Nie wiem czy byl taki temat ale może być raczej jeszcze jeden lub takiego nie było w ogóle ^^
Wasze najlepsze staty z CW 5on5 ONLY
Hehe wiem hajt bije pingiem :)
Pokażcie co macie za skilla 5on5 ;D
|
|
Nie wiem czy byl taki temat ale może być raczej jeszcze jeden lub takiego nie było w ogóle ^^
Wasze najlepsze staty z CW 5on5 ONLY
Hehe wiem hajt bije pingiem :)
Pokażcie co macie za skilla 5on5 ;D

Ostatnio edytowane przez szukam bana ; 18-04-2009 o 06:53
Jest taki temat i ma jakieś 5 stron :)Nie wiem czy byl taki temat ale może być raczej jeszcze jeden lub takiego nie było w ogóle ^^
Ostatnio edytowane przez FLoo ; 18-04-2009 o 10:02
[img] Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. [/img]
Jeszcze z czasów mojego pierwszego klanu ^^

chyba coś nie doczytaliścieWasze najlepsze staty z CW 5on5 ONLY

no ja nie grywam zazwyczaj 5on5 (poza tym tam staty raczej różne są (w ct jak będą Ci wchodzić na BS to ważne, żeby obić, zbić, przytrzymać - a nie fragować)
dlatego gram gb3on3 - i z tego masz screeny :P
ja tam gram 5on5 mixy cw albo z wyjatkiem 4on4 dobrze sie gra bo wbija ci ekipa z kazdej strony zostales otoczony i trzeba ich wybic :) po za tym na 5on5 widac skilla jak umiesz bronic BS'a

Ja bym powiedział że to włąsnie w 3on3 widać skilla, a nie w 5on5.
dokładnie.
uwierz mi, że dostałbyś ode mnie i w 3on3 i w 5on5.
bo na czitach grasz :D

@szukam bana możemy kiedyś zagrać cw albo mixa 5on5 i 3on3 to sie wtedy okaże, ale nigdy nie lekceważ drużyny przeciwnej ;d
tylko nie teraz bo ja na Stick'u jadę i mam ping 130+ jak będę miał normalnego neta to napisze Ci na PW i zagramy coś ;D

załóż team w gb to zagramy - na mixach cały team biega mi z pompkami i się z tego cieszą :)
Hah sv_team-ogar 0 :)
zagramy cw mi obojętnie, na gb my nie gramy tylko cw i mixy z mirca
dla mnie szkoda czasu tam jakimiś ligami sie zajmować jakieś formularze gorzej niż na poczcie ;D

nie jest tak źle - my na cw się nie spinamy :P
Jest taki temat...
A dokładnie tu => http://www.forum.wiaderko.com/offtop...er-strike.html
Zamykam.
nie jest to taki sam temat seba.
tam chodzi o najlepsze staty w CS, a tutaj o najlepsze na CW 5on5.
racja tylko z 5on5 ;D a tam sa tylko zwykle staty wiec jak juz powiedzine bylo temat moze zostac otwary :)

Na razie jedna osoba dała 5on5, wiec moze jednak wszystko walnac w tamtym temacie :E
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
=]
| « Energy 2000 MEGA PAKA 26 ALBUMÓW | rip-clan.pl » |