ludzie ten serwer jest swietny nie gralem nigdy na lepszym IP 89.229.1.163:27016 wbijac koniecznie nie zmuszam was ale jest bardzo fajny moj kolega go zrobil bardczo male pingi mili admini moze ja nawet bede adminem bardzo chce go polecic
P@Wi
|
|
ludzie ten serwer jest swietny nie gralem nigdy na lepszym IP 89.229.1.163:27016 wbijac koniecznie nie zmuszam was ale jest bardzo fajny moj kolega go zrobil bardczo male pingi mili admini moze ja nawet bede adminem bardzo chce go polecic
P@Wi
Dzięki P@Wi, za IP.. Bardzo Fajny
Zamieszczone przez Yamakasi92
a bedzie jeszcze lepszy wejdz dzis wieczorkiem to zobaczysz a jaki masz nick??
Nick "JaCo" ja wejde wieczorkiem i se po pykamy oka
Świetny serwerek ??? Wszedłem tam no i gramy na początku 1 vs 2 (ja sam) porozkładałem ich z awp dali mi kicka wszedłem na nowo przez chwile 2 vs 2 i wszystko ok po chwili znowu 1 vs 2 ( ja sam) porozkładałem ich z awp i dali mi bana :O i to jest fajny serwer żal.... (mój nick cap3_pl grałem z jakimiś gościami typu kolanq i Manchester united czy lukasz28) << jak ktoś z nich jest adminem to nie wiem nawet czego życzyc :O
i nie wspomniales ze waliles z respa mimo ostrzezen ze najpierw kick a pozniej banZamieszczone przez cap3_pl
![]()
ze waliles z respa[/quote] <<<> prsoze na polski , nic nie pisaliście że gramy bez snajperek ?? :O
<<<> prsoze na polski , nic nie pisaliście że gramy bez snajperek ?? :O[/quote]Zamieszczone przez cap3_pl
czy my mowilismy ze gralismy bedz snajperek i lepiej dowiedz sie co to resp :evil: o lol widze poczatkujacego tu mamy
jakos nikt inny nie nazeka bo tylko ty walisz z respa i jak cos to kickujemy tych ktorzy laguja
Resp- Miejsce gdzie zaczynamy grac. Hmmmno to qrde teraz mi dałeś do myślenia chyba nie zasne w nocy
ale ty mądry jesteś człowieku ludzie obejrzyjcie ten dialog i skomentujcie :mrgreen:
hehe kabaret.Wogóle Człlowiek nie kuma o co chodzi..a tak nawiasem to niech się pod uczy Polskiego :D:D :smile:
No Yamakasi nie nażeka a ty jakiś wyjątek i potwierdzam naucz się polskiego.
Serwer gówniany, a ty jesteś lamka. Tak go zachwalasz a jak ktokolwiek powie, że przydałoby się to i to poprawić, to od razu odpowiedź typu: "a chcesz bana?" Podniecasz się jak masz staty 3-0 na starcie i ogólnie z gadki wyglądasz na 12 latka. Nic dziwnego, że serw świeci pustkami... a do tego, jak wejdzie więcej ludzi to lagi straszliwe.
Pozdrawiam
A tu jeszcze kolejny mądry inaczej:
-po pierwsze pisze się: "w ogóle" a nie "wogóle"hehe kabaret.Wogóle Człlowiek nie kuma o co chodzi..a tak nawiasem to niech się pod uczy Polskiego
-po drugie: nie "pod uczy" tylko "poduczy"
-po trzecie nie "człlowiek" tylko "człowiek"
Więc tobie też polecam dodatkowe lekcje języka ojczystego, który nie za dobrze znasz. Albo sprawdzaj swoje posty pod kątem gramatyki i ortografii zanim wyśmiejesz kogoś innego.[/quote]
Slash, pozdro dla Ciebie :) znalazł się jeden mądry...
Pewnie ma coś koło tego. Zal mi tego dziecka, ehh...Zamieszczone przez Slash
hahahaha o lol jaka ja polewke miałem jak to czytałem. I no bez przesady nie 12 latjak ktos sapie to logika ze mu sie mowi "chcesz bana?". Śmieszni ludzie jestescie polewka ze hej posdro dla was wszystkich
I to nie jest mój serwer tylko mojego kumpla i kazał mi go reklamować. I ja tam jestem na ruski rok więc nie ja ci gadam o banie jesteś spoko posdro.
A jak ja tam grałem to była miła atmosfera nie było żadnych banów i kicków nikt się nie wyzywał może trafiliście na taki moment ostrej gry sam nie wiem mi tam się bardzo podoba pozdrowienia dla was
Pomri
No ciekawe. Jakoś na hashjamie nigdy takiej sytuacji nie było... Nigdy nie pytałem się "chcesz bana?" tylko jeżeli mu się należało to dostawał i tyle.
| « Serwer FPG 193.218.155.50:27551 pw = frag 16SLOTOW! | Server* -_-|R.K.F.1| CSNS-_-* » |