Zapraszam serdecznie na serwer Psiarni! Obudź w sobie zwierze! Z racji że hostuje ze swojego blaszaka, może lagować ale to rzadkość. A kiedy na serwie świeci pustka do akcji wkraczają 2 PodBoty które zapewnią wam przyjemne fragowanie ;). Miłe fragowanie zapewni wam też wgrany Battlefield 2 Mod który za fragi i różne zadania można otrzymać specjalne zdolności, ale go zmodyfikowałem tak by specjalne moce odznak nie wpływały tak strasznie na rozgrywkę tak jak by to robiły zazwyczaj. Również jest też wgranych kilka dodatkowych pluginów uprzyjemniających grę takich jak RoundSound, spadochron, drop granatów czy broń na plecach. W tym ostatnim wszystkie modele broni są wpakowane do jednego pliku ważącego jedynie marne 390KB co oznacza koniec z długim czekaniem nad ściągnięciem wszystkich modeli ;]. A jeżeli już, to czekanie uprzejmi wam muzyczka podczas ładowania ^^.
Dla tych co nie lubią czytać ;P
- Nazwa: .:: Psiarnia [FFA] [NS] ::.
- Adres: psiarnia.no-ip.org:27015
- Sloty: 16
- Typ: Free For All
- Strona: "www.psiarnia.lua.pl"
- Friendly Fire: On
- Kontakt GG: 13870285
- Non Steam
Mapy:
- Podstawowe: de_dust; de_dust2; de_aztec; de_inferno; de_nuke; de_cbble; de_survivor; de_train; cs_italy; cs_militia; cs_siege;
- Dodatkowe: aim_map; de_mon; es_cell_b1; aim_mapcreative;
PSIARNIA.NO-IP.ORG:27015
Mam nadzieje że zaklimatyzuje się sporo ludzi którzy lubią grać i wiem że ty jesteś jednym z nich ;), więc na co czekasz? Wbijaj ! ^^
Jeżeli spodobała ci się Psiarnia ale chciałbyś w niej coś zmienić napisz post niżej ;D