Witam. Mam pytanie, czy dało by się zrobić tak, żeby plugin VIP FINAL 3.0 był dostępny dla wszystkich? Tzn. każdy kto wejdzie na serwer będzie miał VIP'a.
Następne pytanie, jak zrobić, żeby w cod mod wszystkie klasy premium które mam (chyba z 3-4) były dostępne też dla wszystkich ?
Proszę nie...
Witam, na wstępie chciałbym powiedzieć, że zależy nam tylko na poważnych ofertach. Gramy już ze sobą dwa lata, przez które się bardzo dobrze zgraliśmy i razem potrafimy dużo zdziałać. Nasz skill oceniamy na medium+. Każdy z nas ma po 17 lat, więc wyjazdy na imprezy lanowe jak najbardziej wchodzą w...
Oferujemy:
*skill : mid
*dobry humor
*0 placzu na meczach
*staz: 3-4 lata
Oczekujemy:
*strone z domena: pl, eu lub com
* serwer glosowy i do gry
Witam.
Szukam Graczy Do klanu. Oferuje strone www i jak dobrze pojdzie serwer Non-Steam.
Gracz ktory chce wstapic do mojego klanu musi:
Miec dobrego skilla/
Nie uzywac cheatow/
Grac miniumum 1 rok w cs /
Nazwa klanu oobhooters
Zapraszam www.noobshooter.yoyo.pl
Klan e~k szuka 5 czlonkow do naszego klanu... Klan posiada:
* Strone Internetowa
* Server
* Odpowiedzialnego Admina
Klan dla Graczy Oferuje Adminow Servera...:]...
Wszystkich ktorzy chca dolaczyc do naszego klanu niech napisza do ADMINA na numer Gadu-Gadu : 10538492
Witam,
Razem z 2 kolegami chcemy założyć klan, nie posiadamy narazie stronki ale oczywiście sa w planie:) narazie gramy na NonSteam ale jak bedzie mocny skład to nie bedzie problemu aby każdy zakupił Steam
Szukamy:
- gracza minimum 15 lat (my mamy po 17)
- gracza składającego się na serwa...
Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze plikow engine a tam pisze aby je zastapic a wogole...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u