Witam grałem w CS wyłączyłem go potem znowu włączyłem i dzwięk nagle zciszał. inne osoby w cs'sie słysze normalnie ale ja jak strzele np. to głos jest wyciszony i cos takigo jak by buczał pstrykał, ktos gada to tez jest wyciszony ledwo co słychać co tam mowi, tak jakby basy duże, ale przeciwnika normalnie słysze. Wszystko mam podgłośnione.
Siema
Mam mały problem. Kupiłem słuchawki creative (fatality) gdy slucham muzy to wszystko jest ok ale gdy zpauzuje muzyke to slychac szumy oczywsicie jesli mam na maxa wlaczone sluchawki. Mam ten sam problem w cs gdy mam sluchawki na maxa to sluchac szumy.....
Tak poza tematem w ustawianiach...
Ogladalem wiele tematow ale zaden z przedstawionych sposobow nie dzialal, otoz, mam sluchawki z mikrofonem skype, teamspeak wszystko ladnie tyle w cs'ie sa jakies szmery, buczy mikrofon, trzeszczy :/
Prosze mnie nie odsylac do innych topicow bo to bedzie bezsensowny spam, wszystkiego probowalem,...
Witam. Mam problem. Dokładniej to nie słyszę dźwięku use czyli takiego specyficznego piknięcia. Brakuje jakiegoś dźwięku? Mógłby ktoś poradzić albo ewentualnie wysłać ten dźwięk?
Mam pewien problem ze Steamem. Gdy wchodzę do gry nie słyszę z jakiej strony idzie przeciwnik.Mam dobre słuchawki już próbowałem wielu sposobów.Proszę o pomoc.
Witam.
Mam problem tego typu:
kiedy gralem na starych sluchawkach mialem tak jakby inny dzwiek w nich. nie chodzi mi tutaj o basy itp ale chodzi mi oto ze jak gralem na poprzednich sluchawkach to dzwiek slyszalem tak :
kiedy granat/strzelano do mnie z prawej strony to slyszalem to z prawej...
Witam
Od jakiegos czasu zauwazylem zmiane dzwieku w moim cs-ie. Chodzi mi o to ze dzwiek jest taki bardziej basowy, i bardziej trzeszczy jak gra muzyka czy ktos strzela. Usunalem config, restartnalem cs-a, i kompa ale to nie pomoglo. Moze dacie jakies rady, bo chce do normalnego dzwieku powrocic...
Czesc mam problem z dzwiekiem jak gram w inne gry jest dzwiek a gdy w cs'a cisza daje wszystko na full a to sie daje na min pomóżcie dam komuś zajarać ;D
Witam Dzis Postawilem Swoj Wlasny Server Staly I Mam Taki problem Bo Niewiem Jak Wgrac Muzyke Typu HeadShot Albo Pod Koniec Rundy Dzwiek Mam Ale Jak To Wgrac W Plikach Servera? Jak Ktos Moze Niech Mi Napisze Dokladnie
Potrzebuje pluginu w ktorym bym mogl sam sobie wpisac nazwe dzwieku(na koniec rundy), albo zmienic nazwe dzwieku, ogolnie rzecz biorac, potrzebuje pluginu do ktorego moge dac swoje dzwieki...
Albo chociaz plugin do ktorego wystarczy zmienic nazwe pliku muzycznego zeby odtwarzal (minimum 15 miejsc)
Mam pytanie zrobiłem tak jak Seba napisał i tak jak ten 2 koleś. Lecz odtwarza mi się tylko ostatni dźwięk co mam zrobić? Proszę o odpowiedz
EDIT
Wgrałem plugin i w consoli pisze:
Invalid file type...skipping download of sound/misc/stop.mp3
Invalid file type...skipping download of...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u