Witam!
Chcialbym sie was poradzic gdzie mogłbym kupic serwer counter -strike, iż mialem na oku
KampNo lecz kazdy mi tego odradzal wiec prosze was abyscie mi pomogli :]
Bylbym Bardzo wdzieczny !!
Dziekuje & Pozdrawiam !
Siema , mam pytanie chce zamowic domene pl , ale nie wiem z jakiej strony , mozecie jakies dac propozycje , najlepiej jak beda bardzo tanie ;]
P.S Nie wiem czy to dobry dzial ;o
Witam. Zapraszam do drugiej czesci moje przewodnika po swiecie domen. Teraz przedstawie wam oferte dot. domen firmy Hosting, usługi informatyczne - Unix Storm. Wybieramy rodzaj Platnosci: SMS.
Cennik:
http://www.bankfotek.pl/image/737535.jpeg
Bardzo tanio pod wzgledem dluzszej pracy z 1...
Mam pytanko, mieszkam w Krakowie i niewiem gdzie zabardzo kupic Steam...słyszalem ze najlepiej chyba jechac do Empiku, a mozna jeszcze w jakims innym sklepie????
Hej . Zamierzam kupic serwer publiczny. Krotko scharakteryzuje go , a Was prosze o polecenia firm ;) .
-Wiec tak , serwer nie musi miec jakis super pingow po 20. To nie ma byc serw do CW wiec nie zalezy mi na tym. Ale chce zeby pingi nie przekraczaly raczej 80 .
-Chce zeby był tani - max....
Witam wszystkich Wiaderkowiczow :mrgreen:
Mam taki maly problem, a chodzi mi dokladnie o to gdzie kupic serwer TANI i BEZPIECZNY [czyli ze ktos go mial i mu sie dobrze gralo { maly ping itp} :cool: Moze Jakis Wiaderkowicz Pomoze mi znalesc odpowiedni Serwer ktory bedzie spelnial wszytskie...
hejka mam taki problem chciałbym kupić serwer najlepiej jakiś tani i zebym mogl za niego zapłacić smsem a nie przelewem plis pomocy podawajcie linki gdzie mozena kupic serwer za smsy pozdr .
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u