Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Gdzie Kupic serwer, aby Było tanio a dobrze ;]:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: gdzie kupic tanio serwer do cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 5948
Narzędzia wątku

Gdzie Kupic serwer, aby Było tanio a dobrze ;]

ceViL is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Chcialbym sie was poradzic gdzie mogłbym kupic serwer counter -strike, iż mialem na oku
KampNo lecz kazdy mi tego odradzal wiec prosze was abyscie mi pomogli :]
Bylbym Bardzo wdzieczny !!
Dziekuje & Pozdrawiam !

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Poszukaj...

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gdzie kupic domene pl
Siema , mam pytanie chce zamowic domene pl , ale nie wiem z jakiej strony , mozecie jakies dac propozycje , najlepiej jak beda bardzo tanie ;] P.S Nie wiem czy to dobry dzial ;o
Tworzenie - projektowanie stron www
Gdzie kupic srv 1000FPS?
Witam gdzie mozna kupic srv 1000FPS!? Prosze podac all firmy ;)
Hosting serwerów gier
Gdzie kupic dobrą domene ? [SMS] UnixStorm.org
Witam. Zapraszam do drugiej czesci moje przewodnika po swiecie domen. Teraz przedstawie wam oferte dot. domen firmy Hosting, usługi informatyczne - Unix Storm. Wybieramy rodzaj Platnosci: SMS. Cennik: http://www.bankfotek.pl/image/737535.jpeg Bardzo tanio pod wzgledem dluzszej pracy z 1...
Hosting stron www
Gdzie kupic Steam??
Mam pytanko, mieszkam w Krakowie i niewiem gdzie zabardzo kupic Steam...słyszalem ze najlepiej chyba jechac do Empiku, a mozna jeszcze w jakims innym sklepie????
OffTopic - Counter Strike
Co tanio kupic w Anglii??
Co tanio kupic w Anglii? Co sie oplaca? Co mozna z zyskiem sprzedac majac przesylke za darmo?
Archiwum forum
jaki i gdzie najlepiej kupic serwer
interesuje mnie ok 10 slotow,tani,na non steam,bez ochrony
Archiwum forum
Gdzie kupic Steam Key?
Gdzie polecacie kupno Steam Keya?
Problemy z CS 1.6
Gdzie kupic serwer publiczny ?
Hej . Zamierzam kupic serwer publiczny. Krotko scharakteryzuje go , a Was prosze o polecenia firm ;) . -Wiec tak , serwer nie musi miec jakis super pingow po 20. To nie ma byc serw do CW wiec nie zalezy mi na tym. Ale chce zeby pingi nie przekraczaly raczej 80 . -Chce zeby był tani - max....
Hosting serwerów gier
Gdzie kupic serwer?
Witam wszystkich Wiaderkowiczow :mrgreen: Mam taki maly problem, a chodzi mi dokladnie o to gdzie kupic serwer TANI i BEZPIECZNY [czyli ze ktos go mial i mu sie dobrze gralo { maly ping itp} :cool: Moze Jakis Wiaderkowicz Pomoze mi znalesc odpowiedni Serwer ktory bedzie spelnial wszytskie...
Hosting serwerów gier
serwer gdzie kupic najtaniej
hejka mam taki problem chciałbym kupić serwer najlepiej jakiś tani i zebym mogl za niego zapłacić smsem a nie przelewem plis pomocy podawajcie linki gdzie mozena kupic serwer za smsy pozdr .
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz