Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu U voXa TeamPlay | GG-2797184 Mixy,Cw !:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 432
Narzędzia wątku

U voXa TeamPlay | GG-2797184 Mixy,Cw !

JG Team vOx is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Serwer Steam+Non-Steam [U] voXa Zaprasza ! ! !

§ Nazwa serwera: [U] voXa TeamPlay | GG-2797184 Mixy,Cw
§ IP serwera: 195.248.241.176:27016
§ Typ serwera: Steam+NonSteam
§ Tryb Rozgrywki: TeamPlay
§ Ilość slotów: 14
§ Godzinny uptime: 24/7
§ Czas mapy: 25 min.
§ Hasło: Server Publiczny !!
§ Friendly Fire: oFF
§ Monitor serwera:

Kontakt z H@ :

GG : 2797184
Steam : voxik2

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Coś na mixy/ESL
Co oferuje klan: Nazwa klanu: ? Strona: http;//brakstrony.pl Serwer do gry: Jest Serwer/kanał głosowy: Jest Klan STEAM czy NonSteam: Stim Wiek członków: 17 -- Staż członków: +3 Staż klanu: ?
Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleja na mixy
czesc, szukam osob, z ktorymi mozna pograc mixy, nic zobowiazujacego, gramy kiedy mamy czas i checi, nic na sile, mam serwer od shootersow, vt serwer brak, wiec jak ktos ma to pisac, nie poszukuje zadnych pro elo mastero ogarow, wystarcza jakies lowy, gra dla przyjemnosci, humor mile widziany, moze...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
1 Do Sklejki na Mixy
Witam szukam 3 oporowców na mixy bo wkur*** mnie to juz grac mixa z ludzi z irca bez taktyk itp Polegało by to na tym ,ze robimy jakies taktyki a potem wykonujemy je na mixach Oczekuje Wiek +18 100 h przegranych na stemie w ciągu 2 tygodni Opór ! Fake = Out Duza dostępność od 20 do 2 :D
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
2 Do Sklejki na Mixy
Witam szukam 3 oporowców na mixy bo wkur*** mnie to juz grac mixa z ludzi z irca bez taktyk itp Polegało by to na tym ,ze robimy jakies taktyki a potem wykonujemy je na mixach Oczekuje Wiek +18 100 h przegranych na stemie w ciągu 2 tygodni Opór ! Fake = Out Duza dostępność od 20 do 2 :D
Serwer pod mixy
Serwer pod mixy max. 3 zł slot priv. Moje propozycje pukawka, unixstorm, tserwery.. w grę wchodzi tylko płatność SMS...
Hosting serwerów gier
Sklejka na Mixy
Witam szukam osob do sklejki an mixy taka stala 5 ;) Mam srv z gamesnet 11slotow i srv VT Szukam osob z ktorymi mozna cos zagrac bez puaczu ! *Dostepnosc po 19 ! *Mozliwosc grania ESL *Wiek 18+!!!! *Bez puaczu i NAPINEK ! Steam - CeX9980
Serwer pod mixy
Jaką firmę polecacie pod serwer na mixy/cw? 11-12 slotów. Cena do 6 zł./slot.
Hosting serwerów gier
[Steam] Mixy
Witam! mam problem. Ostatnio zacząłem grać mixy ale z około 7 na 10 rezygnuje ponieważ nie mogę wbić na server nie wiem dlaczego. Wpisuje: connect ip pw: hasło << Dobrze? Jak nie jest to tego błąd to czego?
Problemy z CS 1.6
amx na mixy/cw?
Witam jestem w tym zielony wiec pisze w tym dziale . Chodzi mi o taki amx lub cos w tym stylu ze wszyscy musza napisac ready i sie resuje ;) prosil bym o instrukcje itp.
OffTopic - Counter Strike
Need taktyk na mixy
Witam! Poszukujemy ogarniętego taktyka na mixy. Jest nas 4 ponieważ 1 z nas wyjechał na wakacje na długi okres i już chyba nie wróci. Wymagania: -Wiek +16 (ewentualnie 15 ale wtedy mutacja ON) -Staż Nieważny, aby ogarniał -Skill min. med- -Przynajmniej 5 taktyk na mape + te które wymyśli na...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz