TeamPlay na Non-Steamie,jak dla mnie to jest nie mozliwe .
|
|
TeamPlay na Non-Steamie,jak dla mnie to jest nie mozliwe .
Fajny serwer, tylko za mało slotów jak na całą sieć.
Za mało slotów? To zapraszam na 4Fun, FFA, War3, ZombieMod bądź RealMod - wszystkie 32 sloty ;]
Ten serwer jest dla ludzi nie lubiących tłoku.
PS. Realmod jest też TP, tylko na STEAM'ie.
Emm dlugo bedzie off?
witam ;] dzisiaj chciałem wejść na serwerek, z tego otóż powodu iż kolega polecał że jest całkiem fajny. zaczyna mi ściągać jakieś pierdółki i ban za Czitujesz chociaż jeszcze ani razu tu nie grałem. da się coś z tym zrobić? pozdrawiam 80.54.63.253
Popieram Na serwerach Puchatek są boty na nie których serwerach. Ale na typie soccerjam niee:D polecam.
Wiem to co ty też wiesz... Wiem to co on wie... Wiem to co wszyscy na tym forum lubią..... CS
Cieszę się że się podoba :)
Nie długo będzie lepiej :]
kurde bardzo ciezko wbic bo zawsze jest full serwer ;[[
TP jest ok, tylko jak nie ma admina często są haxy i powinno być ff włączone. Właściwie nazwą nie ma się co sugerować, po prostu fajna zabawa.
serwer ok mam tam wielu kumpli jedynie wkurzaja boty na serwerkow jest fajna atmosfera gdy niema ani 1 nooba i sa fajni admini :]
Od niedawna nowy amxx, w tym super antyrusher, wiele dodatków które umilają grę - zapraszam! :]
Polecam!! Serwer bardzo fajny, miła atmosfera i spoko ludzie!!!
Pozdrawiam,
hawK.
Cała ekipa Puchatka zaprasza :)
chcialem pograc na soccerjam... i wchodze... i ban :/ a jeszcze nie gralem... prosze o odbanowanie... to moje IP: 88.156.65.7
Nowe roundsound'y.
| « CS server diablo mod !! | ADMIN na serwie » |