Szukasz TP, bez żadnych zbędnych pluginów? Szukasz tp, gdzie panuje zawsze miła atmosfera, admini pilnują serwera? Dobrze trafiłes! Nasz serwer zaoferuje wam to i jeszcze więcej!
Adres: 91.204.161.170:27015 Nazwa: TP @ multiplayer.waw.pl Hasło: brak Sloty: 20 Platforma: Steam & Nonsteam UpTime: 24/7 Lokalizacja: Polska Head Admin: bikOzzzzz FriendlyFire: ON Forum:Klik Sponsor:multiplayer.waw.pl
Witam. Dużo czytałem o tych myszkach i mam dylemat pomiędzy IE 3.0 lub Razer Deathadder a może Logitech Mx518. Myszka bardziej przeznaczona do gry w cs'a, czułość myszki w cs mam ustawione na 2.3 i jump na scroolu. Logitech jak patrze na fotki to ma śmieszy wygląd nie wiem czy mi będzie dobrze...
Witam :)
Po pierwsze mam pytanie:
1. Kupic odrazu kompa (np. ze sklepu czy z neta)
2. Czy sam mam dobrać sobie częsci:)?
Jeżeli to 2 to chętnie bym wysłuchał opinii linków itp. :)
Chciałbym jeżeli jest to możliwe możecie podawać jakie części do kompa z tej strony BITComputer.pl...
żebym mógł grać na serverach NON-STEAM ?
Proszę was, niech ktoś mnie pokieruje co mam po kolei ściągnąć. Po przed chwilą zassałem jakąś tam wersję i jakieś błędy wyskakiwały itp.
Proszę !
jak w temacie szukam jakiegoś serwera gdzie gra społeczność z marginesu polskiego społeczeństwa... palacze świętego ziela :) Jak ktoś w temacie piszcie tu albo na gg 4889913 policje zapraszam do szklarni (albo do gazu <lol2>) a i zapomniałbym dodać że chodzi mi rzecz jasna o c-s;s NON STEAM !...