Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu TP jakiego jeszcze nie było:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 711
Narzędzia wątku

TP jakiego jeszcze nie było

Fizi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukasz TP, bez żadnych zbędnych pluginów? Szukasz tp, gdzie panuje zawsze miła atmosfera, admini pilnują serwera? Dobrze trafiłes! Nasz serwer zaoferuje wam to i jeszcze więcej!

Adres: 91.204.161.170:27015
Nazwa: TP @ multiplayer.waw.pl
Hasło: brak
Sloty: 20
Platforma: Steam & Nonsteam
UpTime: 24/7
Head Admin: bikOzzzzz
FriendlyFire: ON
Forum: Klik
Sponsor: multiplayer.waw.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Kupno Gryzonia Jakiego?
Witam. Dużo czytałem o tych myszkach i mam dylemat pomiędzy IE 3.0 lub Razer Deathadder a może Logitech Mx518. Myszka bardziej przeznaczona do gry w cs'a, czułość myszki w cs mam ustawione na 2.3 i jump na scroolu. Logitech jak patrze na fotki to ma śmieszy wygląd nie wiem czy mi będzie dobrze...
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
Jakiego kompa wybrać?
Witam :) Po pierwsze mam pytanie: 1. Kupic odrazu kompa (np. ze sklepu czy z neta) 2. Czy sam mam dobrać sobie częsci:)? Jeżeli to 2 to chętnie bym wysłuchał opinii linków itp. :) Chciałbym jeżeli jest to możliwe możecie podawać jakie części do kompa z tej strony BITComputer.pl...
Ogólne dyskusje o sprzęcie
Forum - Jakiego cms`a wybrać?
Jakie polecacie cms`y forum. Najlepiej jakby były polskie. Na jakim stoi wiaderko?
Pytania z odpowiedzią
Jakiego używasz/polecasz antywirusa?
Myślę, że warto przeprowadzić taką ankietę. Możecie również opisać swój wybór.
Bezpieczeństwo
[RS] Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! (1998)
http://www.emarkt.pl/images/produkty/00027/teletubisiejeszczebestfilmd.jpg Teletubisie - Jeszcze, jeszcze! rok produkcji: 1998, czas trwania: 61 minut plik: XVID, DVDRip, 700 MB video: 576x432, FPS:25 audio: polski dubbing, MPEG Layer-3 dane naprawcze - 10%
Filmy animowane, bajki
FFA jakiego jeszcze nie było Zobacz
Witam dziś chciał bym Wam przedstawić sieć serwerów by Diabelski Skill Serwerownia Steam/Non steam :: Strona Główna >>Nazwa Serwera:Diabelski Skill >>Ip Serwera: 91.204.160.110:27070 pw 123 >>Typ Serwera: Non Steam >>Typ Rozgrywki: FFA >>Sloty: 12 >>Godzinny uptime: 24/7 >>Czas mapy: 20
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Z jakiego linka ściągnąć i co potem zainstalować...
żebym mógł grać na serverach NON-STEAM ? Proszę was, niech ktoś mnie pokieruje co mam po kolei ściągnąć. Po przed chwilą zassałem jakąś tam wersję i jakieś błędy wyskakiwały itp. Proszę !
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Jakiego masz patcha :P
Jak w temacie - widziałem już dużo takich nabijackich tematów więc wymysliłem ten :P v23 jaaaaZdaaaa
OffTopic - Counter Strike
Szukam Jakiegoś Ganja serwerka ;]
jak w temacie szukam jakiegoś serwera gdzie gra społeczność z marginesu polskiego społeczeństwa... palacze świętego ziela :) Jak ktoś w temacie piszcie tu albo na gg 4889913 policje zapraszam do szklarni (albo do gazu <lol2>) a i zapomniałbym dodać że chodzi mi rzecz jasna o c-s;s NON STEAM !...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Jakiego Cs wybrać
Zastanawiam Się jakiego Cs wybrać i nie wiem którego Czy mam wybrać Cs Cz Cs:S Cs 1.6
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz