Custom file doesn't have WAD3 id
This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam accou
Jak chewesc to tak pisze :( Czmenu nie moge wesc ? nie rozumiem Peosze o pomoc :_)
|
|
Custom file doesn't have WAD3 id
This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam accou
Jak chewesc to tak pisze :( Czmenu nie moge wesc ? nie rozumiem Peosze o pomoc :_)
Server is not responding - a tak chciałem sprawdzić tego Moda QQ
SEBA?, CZY MOGE GDZIES DOSTAC KILKA PLUGINOW Z TEGO SERWERA MIANOWICIE ...
- Realny Flashbang - Oślepia na czarno, dodany dźwięk - jeżeli zostaniesz oślepiony masz dodatkowo echo, jeżeli wybuchnie np. za ścianą to usłyszysz tylko jego dźwięk.
- Przy niskiej ilości HP słyszysz swoje bijące serce i obraz mruga na czerwono
- Bronie leżą idealnie płasko na ziemi.
- Strzelenie w broń leżącą na ziemi spowoduje jej odrzucenie.
- Usunięty celownik w C4, granatach oraz nożu.
- Po restarcie rundy automatycznie przeładowane bronie
- Poprawione awp - przy otwieraniu celownika przez chwilę jest czarny ekran, przy chodzeniu celownik się trzęsie, przy skoku celownik jest zamykany.
-plugin gdy wejdziesz w jakis labirynt losowo w trupa na dd1 lub dd2 to slychac takie echo lekkie
-dzwieki upadajacej i odbijajacej sie broni od ziemi
BARDZO BYL PROSIL O PRZESLANIE LUB PODANIE LINKA Z PACZUSZKA Z TYMI PLUGINAMI :DDD
Z GORY WIELKIE DZIEKI
POZDRAWIAM
CHCIALBYM DOSTAC CHOCIAZ PODOBNE PLUGINY ... :D
Ostatnio edytowane przez =dj@work= ; 13-08-2008 o 02:43 Powód: poprawa
DominiQ - jakis blad około 11 serwery puchatka padły ... Teraz jest dobrze ;)
=dj@work= buaahahahahaha - Nie - nic z tego ;)

Myślę , że skoro steamowska metadata naprawiona no to wbije niedługo nie?
Tylko takie jedno pytanko:
Atmosfera jaka sprzyja?
zal dzis wbijem i same haxy malo tego przyznawali sie do tego !!!!!!!!!!!
Niech bedzie wiec admow zeby pilnowale bo sie grac nie da!!!!!!!
Spoko Server Pozdrawiam ;]
witam mam prosbe do adminow serverow puchatek otoz sprawa u mnie wyglada nastepujaco:
mam wewnetrzne ip z sieci vectra dziele je z mnostwem osob. ktoras z osob dostala bana i ja nie moge wejsc na zaden z serverow, prosilbym o odbanowanie mojego IP poniewarz bardzo mi zalezy na grze na waszych serverach bo sa swietne. bardzo bym prosil o odbanowanie moje ip. o decyzji prosze powiadomic mnie przez gg, e-mail badz odpowiedzia w tym temacie. moje gg 10116514 e-mail devilkill95@gmail.com
pozdrawiam zizou123
PS. o odbanowanie ip prosilbym glownie na serverach RealMod, W3ft, Aim_map, SoccerJam oraz TP.
daremny... wole Poland NoN-Steam... ponad 1.30 godz wgrywania ale sie oplaca :)
Za Dużo Slotów na TYP TEAM PLAY![]()
Serwer fajny, ale żadko są admini, a jak ich nie ma, to pełno haxów :/
czasami sie zdarza, przydaly by sie tez mapy cs bo nanich tez mozna grac tp,w kolko leca weestwood, nuke kabul dust dust2 ;/ raz na jakis czas de cplmil i to wszystko , wkoncu sie nudzi takie granie :D
Apdejt :)
Bardzo fajny serwer, miło się gra.
Trochę mnie denerwuje plugin ze smokiem, że jak wejdę to życia ubywa, no ale świat się nie wali. :)
Zapraszam :)
Serwer fajny, ale żadko są admini, a jak ich nie ma, to pełno haxów :/
[P]rOmIl - wiesz co mowisz czy nie bardzo ?

Serwer spoko.Troszke jednak za duzo zamieszania na full.Lec do bomby kurwo - trafione![]()
Znów nowe IP - 217.149.252.172:27015
| « [DeatH^ClaN]-www.daroclansquad.vgh.pl - 94.23.33.165:23344 | mpik playground [FFA | FastDL] @unixstorm.org - 77.79.241.196:27177 » |