http://conysoft.com/uploads/posts/2010-08/1282032882_1windowsxps.jpeg
Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 | 690 Mb
This so-called "student" copy of XP, it is used for educational purposes and therefore it is designed for multiple installation without...
Siemka, mam problem z serverem w CS:S.
A dokładnie z wgraniem na niego maniego, czy source moda.
Zacznijmy od początku:
Kupiłem server w postrzelaj.pl server byl ok. miał odrazu wgranego maniego, wiec nie było problemów wgralem mapy itd wszystko śmiga ładnie.
Serverem cieszyłem sie 3 dni...
|WITAM W CLANIE "LOST"|
Chciałbym przywitać wszystkich, początkujących, średnio-zaawansowanych graczy szukających clanu. Jeśli masz niski skil, krótko grasz w cs-a to clan dla Ciebie! Moim celem jest założenie zgranego clanu, w którym będzie panowała dobra atmosfera. Mamy zamiar kupić serwer...
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp.
Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin:
...
Zapraszamy do brania udziału w Turnieju 1 vs 1 "tylko My nikt inny" Witamy na stronie Klanu : tylko My nikt inny.
Gwarantowane nagrody choć nie są One dużymi nagrodami lecz to zawsze coś. Jest to Nasz 1 Turniej
Zachęcamy więcej informacji na Forum: Witamy na stronie Klanu : tylko My nikt inny...
Witam chcę zareklamować Mój Klan w Counter Strike 1,6. Nazywa się: "tylko My nikt inny". Posiadamy stronę Klanową Strona Klanowa - tylko My nikt inny więc zachęcamy do Czytania Artykułów, Rejestrowania się, postowania i co najważniejsze reklamowania Naszej strony. Nasz serwer:
Nazwa: SUICIDERS.EU...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Ostatnio grałem na jakimś serwerze.
Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos...
Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem.
W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Zainstalowałem AMXa na swój hlds zmieniłem w cofingu users nick, wszystko ok (narazie jeszce nie weszłem na swój serwer), OK, robie add server i dodaje swój serv(ten z AMXem) 2 kreski ładowania a potem pisze: Kicked: "You have no entry to the server" POMOCY PROSZE!!!! :((