Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu "Warszawa ZAPRASZA na Server" ip: 62.121.81.78:270:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs warszawa ip, serwery na counter strike cs warszawa, ip do cs warszawa

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1379
Narzędzia wątku

"Warszawa ZAPRASZA na Server" ip: 62.121.81.78:270

papkin is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

"Warszawa ZAPRASZA na Server" ip: 62.121.81.78:27015

Zapraszamy Na Server. Panuje mila otmosfera jest poprostu: :mrgreen: :evil: :oops: :mad: :roll: :arrow: :idea: :!: :smile: :o :lol: :???: :shock:
Server dziala miedzy godzinami 9:30-15:30 16:30-22:30 Czasem duzo wiecej chodzi :)

"Warszawa ZAPRASZA na Server" ip: 62.121.81.78:27015

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=en]"NEW" Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 "HOT"[/langtitle]
http://conysoft.com/uploads/posts/2010-08/1282032882_1windowsxps.jpeg Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 | 690 Mb This so-called "student" copy of XP, it is used for educational purposes and therefore it is designed for multiple installation without...
Archiwum forum
Server "nie widzi" wgranych plików. Potrzebna pomoc.
Siemka, mam problem z serverem w CS:S. A dokładnie z wgraniem na niego maniego, czy source moda. Zacznijmy od początku: Kupiłem server w postrzelaj.pl server byl ok. miał odrazu wgranego maniego, wiec nie było problemów wgralem mapy itd wszystko śmiga ładnie. Serverem cieszyłem sie 3 dni...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Clan "LOST" - Zaprasza!
|WITAM W CLANIE "LOST"| Chciałbym przywitać wszystkich, początkujących, średnio-zaawansowanych graczy szukających clanu. Jeśli masz niski skil, krótko grasz w cs-a to clan dla Ciebie! Moim celem jest założenie zgranego clanu, w którym będzie panowała dobra atmosfera. Mamy zamiar kupić serwer...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Tutorial - Jak zainstalować phpBB by Przemo na "xaa.pl"/"proserwer.pl"
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp. Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Turniej 1 vs 1 aim_map Steam "tylko My nikt inny" Zaprasza!!!
Zapraszamy do brania udziału w Turnieju 1 vs 1 "tylko My nikt inny" Witamy na stronie Klanu : tylko My nikt inny. Gwarantowane nagrody choć nie są One dużymi nagrodami lecz to zawsze coś. Jest to Nasz 1 Turniej Zachęcamy więcej informacji na Forum: Witamy na stronie Klanu : tylko My nikt inny...
Liga Counter Strike 1.6 Steam
Klan "tylko My nikt inny" Zaprasza!
Witam chcę zareklamować Mój Klan w Counter Strike 1,6. Nazywa się: "tylko My nikt inny". Posiadamy stronę Klanową Strona Klanowa - tylko My nikt inny więc zachęcamy do Czytania Artykułów, Rejestrowania się, postowania i co najważniejsze reklamowania Naszej strony. Nasz serwer: Nazwa: SUICIDERS.EU...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
Nie moge wejść na własny hlds z AMX, pisze: "You have no entry to the server" ;((
Zainstalowałem AMXa na swój hlds zmieniłem w cofingu users nick, wszystko ok (narazie jeszce nie weszłem na swój serwer), OK, robie add server i dodaje swój serv(ten z AMXem) 2 kreski ładowania a potem pisze: Kicked: "You have no entry to the server" POMOCY PROSZE!!!! :((
Problemy z CS 1.6
3miasto zaprasza, nowo powstaly klan "Autoboty" re
Rekrutujemy bez wiekszych wymagan:) pisac 1543018 - gg Rudix
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz