Popularne odwołania do tej strony: serwer cs 1.6 ns war3mod, war3mod serwery non steam, serwery cs war3mod, war3mode servery cs, war3ft mod serwery, cs war3 mod serwer, ip sewrwera war3mod, cs w3 mod serwery, war3ft server najlepszy w polsce
zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi
Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_
Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej
Pingi: niewiem, serwer w fazie testów
Ip: 213.238.108.15:27015
Witam. A więc mam zamiar założyć własny serwer o modzie War3 + DM. Lecz mam jedną wątpliwość, a konkretnie: na war3 na poczatku mapy badz przy zalogowaniu wybiera sie klase, natomiast na DM wybiera sie bronie. Jak pogodzic te obie rzeczy ze soba? Albo inaczej, czy mozna jakos polaczyc oba menu w...
Witam!
Zainstalowałem war3 mod'a na swój serw i po wejsciu na niego od razu gracz zostaje wyrzucony!
W konsoli pojawia sie taki wpis:
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58
Prosze o pomoc.
IP Serwera: 91.203.133.231:27219
- Nazwa serwera :LoT-Gaming
- Ilość slotów: 20
- Rodzaj serwera: steam/ non steam
- Friendly Fire: Tak
- Czas mapy: 25 min
- Fast Download: TAK !
Mam problem ponieważ ściągnąłem ze strony:
Jedyny jaki tam był AMXX razem z War3 wrzuciłem to wszystko na FTP chyba kilka rzeczy się zastąpiło uruchamiam serwer (mam na hostage.pl) wszystko ok gdy włączam cs i chce wejść na serwer wszystko się załaduje a gdywejdzie to czasu to przed tym do...
Witam. Zapraszam na super serwerek z War3!!! Mila atmosfera i super admini!!!!!!
PW:jp
Nazwa serwera: I Love DraX @ GamesNet.pl pw:jp
IP serwera: 193.33.34.13:27030
Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców)
Ilość slotów: 18
Czas mapy: 25 minut
Friendlyfire: Tak...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serwer klanu The-Bunker Team
WarCraft 3 EXPANSION mało kto na takiej wersji grał i mało jaki serwer ma ta wersje
nowe skille i ultimaty :) polecam naprawde fajna zabawa!
savexp działa z powodow technicznych na start dostaje sie 10 lvl bo save xp dziala na ip lub steam id
Serwer...
To&owo na temat serwera:
~Warfcraft mod: Ten MOD jest włączany tylko w soboty , w reszte dni serwer jest standardowy.
~Nazwa: Serwer klanu Holy Soldiers
~IP: 77.79.210.73:27435
~Ilosc slotów: 16
~Uptime: 24/7
~Czas mapy: 25 minut
~Strona klanowa: www.holly-soldiers.ocom.pl , oferujemy dużą...
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u