Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu prO^Game Master Skład @Gamepad.pl:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: nazwy game masterow

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1846
Narzędzia wątku

prO^Game Master Skład @Gamepad.pl

n8.respect is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

IP: 83.238.44.5:27070
Haslo: pgms
Sloty: 12
Typ serweru: NonSteam

PS: Serwer został nie dawno załozony więc jeszcze nie ma tak dużej populacji

....

o Serwie

-Miła Atmosfer
-Zero Czitów
-Fajne Pluginy
-Adminowie to niedzieci neo niebanuja za skilla

To by bylo tyle mam nadzieje ze serv bedzie pełny

PozdrO n8.respect

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Could not contact master game to retriere serwer list!!
Witam wszystkich. Mam problem, otóż gdy wybieram w csie "find servers" zamiast servów wyskakuje mi komunikat który wam napisałem w temacie.Próbowałem przeróżnych sposobów, lecz nic nie pomogło. -Podejrzewałem że to wina firewalla-myliłem sie. -Reinstalowałem każdego CSa (1.6 ns) po 2 razy, w...
Problemy z CS 1.6
[langtitle=en][HF]Typing Master Pro 7.0.0.755 Portable|6.57Mb & Cool Game[/langtitle]
http://i42.tinypic.com/10fntad.jpg Type master http://www.bestshareware.net/download/img3/cool-type-master-big.jpg Type master Game http://kancomputer.webs.com/type.jpg http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cool_type_master-56129-1231140907.jpeg Info:
Archiwum forum
Could not contact master game serwer to retrieve server list.
Mam problem, gdyz od jakiegos czasu nie moge w ogole wyszukac zadnego serwera w opcji "Find Server" pojawia sie komunikat "Could not contact master game serwer to retrieve server list." przy probie polaczenia sie przez "connect" wywala mi calego CS i tyle z grania... mam zainstalowanego patcha...
Problemy z CS 1.6
[PL][NS][Tr66]Game Play Factory@GamePad.pl
» Game Play Factory Since 2009 » Game Play Factory Since 2009 ZAPRASZAMY NA SERWER!! » IP Serwera: 62.181.0.144:27081 » Nazwa serwera: Game Play Factory Gamepad.pl » Ilość slotów: 12 może kiedyś 14 » Rodzaj serwera: NonSteam Publiczny » Rodzaj rozgrywki: FFA » FriendlyFire: OFF
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Sposób na Could not contact master game server to retrieve server list.
Witam! Znalazłem 2 sposoby, na naprawienie tego błędu. Testowałem na 1.6 NS v23. Pierwszy sposób: 1. Ściągamy plik Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. 2. Wklejamy go do Valveplatformconfig, nadpisując stary. (mogą pojawiać się serwery z CS:S) Drugi sposób: 1....
Archiwum forum
problem z cs 1.6 Could not contact master game server to...
cześć miał ktoś może taki problem że gdy klikam FIND SERVERs to pokazyje mi coś takiego:,,Could not contact master game server to retrieve server list" Najdziwniejsze jest to że dzisiaj w ciągu dnia grałem normalnie a gdy pod wieczór znów chciałem zagrać to już serverów nie wyszukuje i wysjkauje...
Problemy z CS 1.6
'Could not contact master game serv...' Co robić
Jak chcę wyszukać serwery, to wyskakuje mi taki komunikat : 'Could not contact master game server to retrieve server list'. Co robić? czego to może być wina? Wcześniej wszystko działało ok.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[PL] Serwer klanu Master Terrorist Team [NS][TR66] @Gamepad.pl
Witam! Zapraszam na serwer klanu Master Terrorist Team. Hasło: mtt M4$TER http://img216.imageshack.us/img216/3070/serwerwizytwka2cq1.png...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Pro-Game@Gamepad.pl
Witam i zapraszam na serwer cs 1.6 non steam. Szukacie kogos na spara? kogos kogo mzoecie wyzwac? nas :P zapraszam na serwer: INFO: ip:91.199.22.67:27057 haslo: 123 online:24/7 Nazwa: Pro-Game @ Gamepad.pl serdecznie zapraszam
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Could not conatct master game sever to retrieve server list.
Mam problem.Po 1 nie szuka mi serwerów,a po 2 to kiedy kliknę w zakładkę "Internet" wyskakuje napis "Could not conatct master game sever to retrieve server list."Proszę o pomoc mam patcha V23 i Internet radiówkę. PS.Proszę nie zamykać tego tematu, ponieważ szukałem odpowiedzi na mój problem w...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz