Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Serwer "Head Shot Team Klan":

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: serwer cs head, serwery cs only head shoot, headshot polska - niemcy cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1374
Narzędzia wątku

Serwer "Head Shot Team Klan"

hstk is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Serwer ma nazwę Head Shot Team Klan w skrócie |HSTK| :mrgreen:
Serwer ma ip: hstk.no-ip.pl :mrgreen:
Hasło- nie ma :mrgreen:
Sloty- 10 :mrgreen:
Na serwerze jest amxmod :mrgreen:

Poszukujemy adminów na Serwer
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nowy Serwer Klan Elite Frag Skiller "Skillowania"
Zapraszamy na serwer Skillownia : <<Ip>> 77.79.241.195:27221 <<Ip>> Serwer jest Steam oraz non steam. Zapraszamy!!!
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Tutorial - Jak zainstalować phpBB by Przemo na "xaa.pl"/"proserwer.pl"
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp. Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Klan >>WTF<< "SzukA""GraczY"
Zapraszam DO KLANU ";WTF;" OFERUJEMY: 1.Świetną Zabawę 2.stronę What's This Frag | WTF-Clan | www.etoileprestige.fr 3.Przyjazna atmosferę 4.Server hlds (na spary i treningi)(niedługo kupujemy) 5.Szybką pomoc drużyny w sprawie Cs'a 6.Pełne zgranie
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Serwer na NS typu "only head shot"
Witam, mam problem. Szukam serweru na NS typu "only head shot". Przeszukałem forum wzdłuż i w poprzek, ale nic takiego nie znalazłem. Proszę o nie pisanie czegoś w stylu "brak google ci pomoże" bo tam też szukałem, i wszystkie są już nie aktywne. Proszę o pilną pomoc. Cursed :)
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
Serwer "*KrK^TeaM*" [FFA] (bez hasła)
Nazwa serwera: "*KrK^TeaM* @ HitMe.pl IP serwera: 85.25.76.210:27017 Położenie: Frankfurt (Niemcy) Antyczit: Vac2 Ilość slotów: 21 (1 zarezerwowany)
Serwer Klanu: " NK-T No Kill Team" Zapraszamy
Witam i zarówno zapraszam na serwer: 91.204.161.245:27030 Trochę info na temat serwera. Nazwa serwera: - NK-T |TP| IP serwera: 91.204.161.245:27030 Sloty: 16 Godziny: 24/7 Czas mapy: 25minut FriendlyFire: Tak Ping: 0-40
Klan H^S^T | (HeaD ShoT TeaM) szuka graczy!!
OCZEKUJEMY : -STEAM -wiek - 14+ -skill - zobaczymy sami -staż - nie musi być długi -mikrofon - podstawa -duża dostępność wieczorami -stawianie się na spary i treningi -oswajanie taktyk
Klan "Bandits ofensive Team" szuka 3 osób
Witam, Chcę wam przedstawić nowo powstały klan. Klan powstał około tydzień temu. Jedyne czym możemy się pochwalić to stroną. Trochę nad nią pracowałem, bo ona nie jest o Nuked Klan tylko z czystego kodu HTML. Zapraszam na stronę: Bandits ofensive Team Klan składa się z dwóch osób. Ja, czyli...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz