Popularne odwołania do tej strony: zagraj w cs 1.6, cs graj, zagraj na serwrach w cs 1.6, zagraj w cs za darmo, serwery cs 1.6 tylko steam, cs.16 servery tylko nonsteam, szybkie serwery cs 16, counter strike 1.6 graj za darmo, serveur nom counter strik 1.6 no steam
Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na:
Oferujemy :
- Staż : 5+
- Skill na prawdę HIGH!
- Codziennie gramy 1+ CW, granie w ligach forumowych, a także Electronic Sport League itp.
- Zero napinki, płaczu, tekstów typu "Włącz głowe tam!!" "Jakie zera omfg!!" "No kucnij bo nie trafisz!!" "Jakie lowy je****" "O ku*** jaki...
Witam.
Szukałem bardzo długo botów na serwer ale za każdym razem mi nie działają i nie wiem czemu proszę kogoś o pomoc. Niech ktoś opisze dokładną instalacje wraz z ustawieniami botów na serwer!
Gry Java - Tylko nowości i najlepsze/ Java Games - Only NEW and HITs! Mega theard
Mój topik, w którym będę zamieszczał nowości i hity gier Java na komórki. Robiąc archiwum szukam wszelkie dostępne rozdzielczości. Proszę nie pisać w tym temacie.
FIFA 09 MultiScreen
...
http://cs-graj.pl/templates/fifafree/images/baner.jpg
Cs-Graj
» IP serwera: 83.1.164.119:27092
» Nazwa serwera: Cs-Graj
» Ilość slotów: 20
» Hasło: BRAK
» Typ serwera: Steam i Non-Steam
» Friendlyfire: tak
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Graj i Ty @ play-cs.pl
http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.218.154.135:27034/b_350x20_C8B8584-191919-FFFFFF-E24903.png
Nazwa : FFA & BF2 @ Play-Cs.pl
IP : 193.218.154.135:27034
Gra : Counter-Strike 1.6
Platforma : Non Steam
Sloty : 16
Czas mapy : 35 minut
Ogień...
~ Nazwa serwera:ytwornia ragow @ HitMe.pl
~ IP: 91.203.133.30:27026
~ Haslo: wf
~ Typ serwera: Non-Steam Stean
~ Ilość slotów: 14
~ Godziny uptime: 24/7 (czasami przerwy techniczne)
~ Czas mapy: 25 minut
~ Czas rundy: 1.5 minut
~ Friendlyfire: tak
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u