Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Serwer hamachi non steam:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 2813
Narzędzia wątku

Serwer hamachi non steam

Lucky is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka jesli ktos chce se pograc w counter strike 1.6 non steam niech wejdzie na moja siec hamachi

nazwa: CS Lucky 1

haslo: 123

Jesli beda jakies problemy z polaczeniem prosze pisac na moj nr gg 5857885, albo pisac w tym temacie.

POZDRO:

Pulpecik is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zapraszam na Server bo spoko Admin :d

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer cs 1.6 BEZ HAMACHI
Witam, od dłuższego czasu męcze sie z jednym problemem. Chciałem z kolegami pograc w CS'a na własnym serwie, stworzylem serwa korzystajac z tego: Counter Strike 1.6 dedicated server installation Tutorial Chciałbym żebyśmy mogli grać na tym serwie bez hamachi, jak to zrobić ?? Bawilem się w port...
Problemy z HLDS
Serwer Hamachi [no-steam]
Hejka, widziałam dużo tematów jak stworzyć serwer na hamachi aby inni mogli się połączyć z mym serwerem. Szukałam i oglądałam tematy, yhym ale nie znalazłam ^ ^ odpowiedniej odpowiedzi jak go stworzyć przez ten "odbiornik hamachi" xdd nie ujrzałam ;( Czy ktoś by mógł napisać krok po kroku jak...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Serwer hamachi
Witam. Nie jestem pewny czy to właściwy dzial lecz zaryzykuje :). Zatem zapraszam do mojej sieci hamachi . Nazwa sieci - reksioklan haslo - cs (!UWAGA! Hasło nieobowiazkowe - nie trzeba wpisywac lecz podaje go jakby cos :)) Serdecznie zapraszam pozdro dla wszystkich z...
OffTopic - Counter Strike
Serwer Swidraa xDD hamachi non steam
witam zapraszam na moj serwer duzo ciekawych pluginow ;) mozliwy nabor na adminow. serwer pracuje w sieci hamachi Nazwa Serwera: Serwer Swidraa xDD IP Serwera: 5.13.234.118:27016 Sloty: 20 Typ serwera (rodzaj rozgrywki): Steam/Non-steam: Non-steam Forum/Strona: pracuje nad nia ;D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serwer cs 1.6 non steam na hamachi
mógłby ktoś napisać instrukcje jak postawić serwer na hamachi, mam wewnętrzne ip, próbowałem już robić ale kumplowi wyskoczyło takie coś "Class C" i nie działało, mam robić przez new game czy przez hlds.exe ?? słyszałem też, że w konsoli trzeba napisać sv_lan 1 czy jakoś tak ale kto to ma napisać...
Problemy z CS 1.6
Serwer cs1.6 hamachi
Witam mam do przedstawienia bardzo fajny serwer poszukujemy graczy :) serwer włączony cały dzień a nieraz całą noc i dzień Nazwa sieci Hamachi: Mrowadsk Hasło:123 Nazwa Serwera: Klan Server IP Serwera: 5.5.168.68:27016 Sloty: 10 będzie 16 Typ serwera (rodzaj rozgrywki): amx Non-steam
Serwer cs 1.6 na hamachi
Z tego co zauważyłem nie ma za bardzo w sieci aktualnych serwerów do CS'a 1.6 non steam pod hamachi Dlatego postanowiłem załozyć własny, na kórym gracze z wewn ip bedą mogli sobie pograć Nazwa: serwerek cs'a hasło: cs Serwer będzie stał prawie zawsze Żeby dołączyć wystarczy dodac w...
Serwer NON STEAM przez HAMACHI
proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam wszystkich!!
Serwer Na Hamachi
Witam Z góry przepraszam jeżeli to zły dział. Drugiego takiego tematu nie znalazłem więc proszę o nie usuwanie. Mam taki pytanie jak postawić serwer do cs'a 1.6 non steam na hamachi. Jeżeli ktoś wie to proszę o tutorial. pozdro
Instalacja gry i podstawy
Jak zrobic serwer w cs 1,6 non steam przez hamachi????
Mam pytanie jak zrobic serwer w cs 1,6 przez hamachi???
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz