Witam, od dłuższego czasu męcze sie z jednym problemem. Chciałem z kolegami pograc w CS'a na własnym serwie, stworzylem serwa korzystajac z tego: Counter Strike 1.6 dedicated server installation Tutorial
Chciałbym żebyśmy mogli grać na tym serwie bez hamachi, jak to zrobić ??
Bawilem się w port...
Hejka, widziałam dużo tematów jak stworzyć serwer na hamachi aby inni mogli się połączyć z mym serwerem. Szukałam i oglądałam tematy, yhym ale nie znalazłam ^ ^ odpowiedniej odpowiedzi jak go stworzyć przez ten "odbiornik hamachi" xdd nie ujrzałam ;(
Czy ktoś by mógł napisać krok po kroku jak...
Witam. Nie jestem pewny czy to właściwy dzial lecz zaryzykuje :). Zatem zapraszam do mojej sieci hamachi .
Nazwa sieci - reksioklan
haslo - cs (!UWAGA! Hasło nieobowiazkowe - nie trzeba wpisywac lecz podaje go jakby cos :))
Serdecznie zapraszam
pozdro dla wszystkich z...
witam zapraszam na moj serwer duzo ciekawych pluginow ;)
mozliwy nabor na adminow. serwer pracuje w sieci hamachi
Nazwa Serwera: Serwer Swidraa xDD
IP Serwera: 5.13.234.118:27016
Sloty: 20
Typ serwera (rodzaj rozgrywki):
Steam/Non-steam: Non-steam
Forum/Strona: pracuje nad nia ;D...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
mógłby ktoś napisać instrukcje jak postawić serwer na hamachi, mam wewnętrzne ip, próbowałem już robić ale kumplowi wyskoczyło takie coś "Class C" i nie działało, mam robić przez new game czy przez hlds.exe ?? słyszałem też, że w konsoli trzeba napisać sv_lan 1 czy jakoś tak ale kto to ma napisać...
Witam mam do przedstawienia bardzo fajny serwer poszukujemy graczy :) serwer włączony cały dzień a nieraz całą noc i dzień
Nazwa sieci Hamachi: Mrowadsk
Hasło:123
Nazwa Serwera: Klan Server
IP Serwera: 5.5.168.68:27016
Sloty: 10 będzie 16
Typ serwera (rodzaj rozgrywki): amx
Non-steam
Z tego co zauważyłem nie ma za bardzo w sieci aktualnych serwerów do CS'a 1.6 non steam pod hamachi Dlatego postanowiłem załozyć własny, na kórym gracze z wewn ip bedą mogli sobie pograć
Nazwa: serwerek cs'a
hasło: cs
Serwer będzie stał prawie zawsze
Żeby dołączyć wystarczy dodac w...
proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi.
nazwa sieci: cstrikenonsteam
pass: 13579
IP serwera: 5.131.167.91:27017
Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;]
zapraszam wszystkich!!
Witam
Z góry przepraszam jeżeli to zły dział. Drugiego takiego tematu nie znalazłem więc proszę o nie usuwanie.
Mam taki pytanie jak postawić serwer do cs'a 1.6 non steam na hamachi. Jeżeli ktoś wie to proszę o tutorial.
pozdro