Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Cs 1.6 nonsteam hamachi:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 2014
Narzędzia wątku

Cs 1.6 nonsteam hamachi

lukasz-122 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam
zapraszam na strone klanu www.predators.tnb.pl
i na siec hamachi

snajper122
haslo sniper
ci którzy nie bedą obecni więcej niz 2 dni zostaną wyrzuceni bo to tylko zajmuję miejsca na sieci albo poprosić mnie administratora na mojej sieci hamachi ze was nie bedzie przez pewien czas to ok

Odp: Cs 1.6 nonsteam hamachi

green1992 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jesteście którymś tam z rzędu klanem który olewa swoją pracę... pamiętajcie że wasza strone reprezentuje klan... byłem na tej waszej stronie, i dużo informacji tam nie ma ma temat waszego klanu... tylko tyle co podałeś powyżej xD

Odp: Cs 1.6 nonsteam hamachi

lama321 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

lepiej wejdz na Lama Clan Server | L-C-S | www.topadres.eu
i na server LCS przez hamachi

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SRCDS Cracked Nonsteam-Serwer Counter Strike Source Nonsteam
SRCDS Cracked Nonsteam - Serwer Counter Strike Source Nonsteam - Pliki do przerobienia serwera Counter Strike Steam na Counter Strike Source Nonsteam Pamiętaj aby nie mieszać plików z różnych paczek! Windows http://neogeo85273937.free.fr/server/Win32.Srcds.Build.3042.REVOLUTiON.rar...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Serwer Counter Strike 1.6 nonsteam (hamachi)
Witam, zapraszam na moj nowopowstaly serwer counter strike 1.6 nonsteam. Niestety narazie jest on postawiony u mnie na kompie z biegiem czasu bedzie na gamepad.pl :), serwer udostepniam do klanowek, sparow oraz poprostu do pogrania sobie 4fun :)) Niestety jeden maly problem (HAMACHI) :( Nazwa...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Hamachi 1.0.3.0
Free download Hamachi 1.0.3.0 | Pobierz za darmo Hamachi 1.0.3.0 Technologia sieciowa pozwalająca obojętnym dwóm komputerom w Internecie rozmawiać bezpośrednio jeden do drugiego. Hamachi pozwoli Ci założyć bezpieczne bezpośrednie połączenie do komputerów, które nie są dostępne w inny sposób z...
Internet i sieci
Hamachi
Elo, Czy serw na hamachi pinguje bardziej niż normalnie stawiony??
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Hamachi PL
Free download Hamachi PL | Pobierz za darmo Hamachi PL Bardzo dobry, darmowy program typu VPN (Virtual Private Network). Za pomocą tego programu można tworzyć sieci typu LAN. Każdy użytkownik sieci Hamachi dostaje swój adres IP. Ta aplikacja pozwala uzyskać połączenie p2p między dwoma...
Internet i sieci
hamachi
mam problem chce dolaczyc do sieci w hamachi ale nie moge wpisuje wszystko dobrze i biorre "dolacz" i nic sie nie dzieje ale sie okienko nie zamyka nic sie nie dziaje... HELP
Internet i sieci
Hamachi
Witam mam takie pytanie , gdy zrobie lana na hamachi to nonstemowcy i steamowcy beda mogli grac razem ? Dokladniej mowiac czy bedzie stac na przeszkodzie wiadomy nam upload csa?
OffTopic - Counter Strike
hamachi
Witam! No więc tak : mam włączone hamachi mój kolega też ma włączone. Wchodzę na jego serwer to pisze : Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts\weapon_m249.ctx Pomocy!! Robiłem Reinstall i nic nie dało :/ A jak on ma się połączyc do mojego serwa wyskakuje to samo :/
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Hamachi
Witam wszystkich !! Mam duzy problem...nie jestem obeznany w tych tematach i dlatego prosilbym was o pomoc...mam z kumplem hamachi i w condition zero jaki i w cs 1.6 bez problemu mozemy sie polaczyc...natomiast chcielismy sprobowac w Source i nie idze...tzn wyskakuje blad dotyczacy class c.Nie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Hamachi
A więc mam problem, a mianowicie chodzi o hamachi. Gdy chcem grac z kolegą w Counter Strike poprzez sieć hamachi nie może się ze mną połączyć. Jeden kolega mi powiedział ze musze zrobic "alliasy"? Jak je zrobić? Byłbym wdzięczny za pomoc.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz