snajper122
haslo sniper
ci którzy nie bedą obecni więcej niz 2 dni zostaną wyrzuceni bo to tylko zajmuję miejsca na sieci albo poprosić mnie administratora na mojej sieci hamachi ze was nie bedzie przez pewien czas to ok
Jesteście którymś tam z rzędu klanem który olewa swoją pracę... pamiętajcie że wasza strone reprezentuje klan... byłem na tej waszej stronie, i dużo informacji tam nie ma ma temat waszego klanu... tylko tyle co podałeś powyżej xD
SRCDS Cracked Nonsteam - Serwer Counter Strike Source Nonsteam - Pliki do przerobienia serwera Counter Strike Steam na Counter Strike Source Nonsteam
Pamiętaj aby nie mieszać plików z różnych paczek!
Windows
http://neogeo85273937.free.fr/server/Win32.Srcds.Build.3042.REVOLUTiON.rar...
Witam, zapraszam na moj nowopowstaly serwer counter strike 1.6 nonsteam. Niestety narazie jest on postawiony u mnie na kompie z biegiem czasu bedzie na gamepad.pl :), serwer udostepniam do klanowek, sparow oraz poprostu do pogrania sobie 4fun :)) Niestety jeden maly problem (HAMACHI) :(
Nazwa...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Free download Hamachi 1.0.3.0 | Pobierz za darmo Hamachi 1.0.3.0
Technologia sieciowa pozwalająca obojętnym dwóm komputerom w Internecie rozmawiać bezpośrednio jeden do drugiego. Hamachi pozwoli Ci założyć bezpieczne bezpośrednie połączenie do komputerów, które nie są dostępne w inny sposób z...
Free download Hamachi PL | Pobierz za darmo Hamachi PL
Bardzo dobry, darmowy program typu VPN (Virtual Private Network). Za pomocą tego programu można tworzyć sieci typu LAN. Każdy użytkownik sieci Hamachi dostaje swój adres IP. Ta aplikacja pozwala uzyskać połączenie p2p między dwoma...
mam problem chce dolaczyc do sieci w hamachi ale nie moge wpisuje wszystko dobrze i biorre "dolacz" i nic sie nie dzieje ale sie okienko nie zamyka nic sie nie dziaje... HELP
Witam mam takie pytanie , gdy zrobie lana na hamachi to nonstemowcy i steamowcy beda mogli grac razem ? Dokladniej mowiac czy bedzie stac na przeszkodzie wiadomy nam upload csa?
Witam! No więc tak : mam włączone hamachi mój kolega też ma włączone. Wchodzę na jego serwer to pisze : Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts\weapon_m249.ctx Pomocy!! Robiłem Reinstall i nic nie dało :/ A jak on ma się połączyc do mojego serwa wyskakuje to samo :/
Witam wszystkich !!
Mam duzy problem...nie jestem obeznany w tych tematach i dlatego prosilbym was o pomoc...mam z kumplem hamachi i w condition zero jaki i w cs 1.6 bez problemu mozemy sie polaczyc...natomiast chcielismy sprobowac w Source i nie idze...tzn wyskakuje blad dotyczacy class c.Nie...
A więc mam problem, a mianowicie chodzi o hamachi. Gdy chcem grac z kolegą w Counter Strike poprzez sieć hamachi nie może się ze mną połączyć. Jeden kolega mi powiedział ze musze zrobic "alliasy"? Jak je zrobić? Byłbym wdzięczny za pomoc.
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u