Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Poszukuje serwerów STEAM:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: lista serwerow steam, lista serverow steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1695
Narzędzia wątku

Poszukuje serwerów STEAM

Sevcio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam poszukujac uwaznie w ogole nie moge znalesc serwerow STEAM z modami:

Ultimate Warcraft 3 Mod
Super Hero Mod
Pokemod
World of Warcraft Mod

Chodzi mi o polskie serwery z srednia lub duza iloscia slotow i z pingami ponizej 100.

Prosze o wypisywanie serwerow ponizej.

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Servers playing Counter-Strike in Poland | Server / Player Search | Game - Monitor . COM

Tutaj szukaj ;)

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SEOpol | ironskull.pl - GUNGAME, ZOMBIE, FFA, 4FUN - SREWERY NON STEAM! SPIS SERWEROW!!! NS oraz STEAM 6 serwerow!!!!!
http://img515.imageshack.us/img515/8126/10985590nb7.png www.ironskull.pl IRON SKULL Chcialbym zaprezentowac srewery SEOpol | ironskull.pl! Jako ze co raz wiecej graczy chce grac w GUNGAME oraz ZOMBIE dajemy im oto taka mozliwosc!
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Zupełnie nowa mała sieć serwerów!! FFA (Steam/Non Steam) i Surf!! (Steam)!!! Zapraszam!!
Zapraszam!! Nowe Serwery: FFA (Steam/Non Steam) http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.204.163.15:27229/b_560x95.png Surf (Steam)
poszukuje serwerów cs 1,6 ffa
Witam po pewnym czasie z powrotem wrociłem do cs 1,6 i chciałbym się was zapytać o jakieś fajne serwery ffa. Mniej wiecej 20-25 slotów z miłymi ludzmi zeby było do kogo jape otworzyć i żeby była na nim jakaś ciekawa muzyka oczywiście serwer ma być non steam szukałem serwerów ale na tych co wydawały...
Śmietnik
Poszukuje Serwerów Gungame CSS Non Steam
Cześć wszystkim.... Chciałbym abyście umieszczali Tutaj IP serwerów Gungame Deathmatch Do CSS Non Steam... Wiem , że takie tematy już są na forum lecz więkrzość serwerów jest wyłączonych i trudno znaleźć jakiś działający server .. nie muszą to być servery polskie... Ważne alby był to Gungame lub...
Poszukuję 3 H@ do sieci serwerów cs 1.6 i cs:s
Witam, poszukuję ludzi, którzy chcieliby dołożyć się do dedyka i prowadzić ze mnąsieć, oraz osoby znającej się na tworzeniu i modernizowaniu forum (profesjonalnie). Mam już stronę na płatnej domenie, która stoi pare dni. Potrzebujemy 3 lub więcej osób, które złożyłyby się na dedyka w livenet.pl...
Inne
Poszukuję 3x H@ do sieci serwerów
Witam, poszukuję ludzi, którzy chcieliby stworzyć ze mną sieć serwerów, oraz osoby znającej się na tworzeniu i modernizowaniu forum (profesjonalnie). Mam już stronę na płatnej domenie, która stoi pare dni. Potrzebujemy 3 lub więcej osób, które złożyłyby się na dedyka w livenet.pl (pingi 10-35...
OffTopic - Counter Strike
Poszukuję serwerów Zombie-Mod[NS]
Tak jak w temacie poszukuję działających serwerów Non-Steam mogą być zagraniczne, niski ping i dużo slotów...
Poszukuje serwerów!
Sorka za zły dział ale śpieszy mi się więc szybko sie pytam: kto ma jakieś serwery z war3mod? bo w necie są jakieś nieaktualne i wogóle, podajcie jakieś fajne i gdzie dużo chłopa gra :grin: pozdro
Problemy z CS 1.6
Poszukuje grupy lub sieci serwerów, która poszukuje serwera FFA!
Witam! Posiadam serwer 17 slotowy public i chciałbym się połączyć z grupą lub siecią serwerów ponieważ sam nie mogę rozkręcić serwera. Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 6003812 lub steam: przemo301 ...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Poszukuję serwerów
Wiem, że zaraz będą ludzie mówić google.pl etc., ale proszę bez takich komentarzy. Potrzebuję sprawdzonych STEAMOWYCH serwerów, na wysokim poziomie ... Mam już IP np. Koby, Stera i potrzebuję "swieże" IP podobnych serwerów ... Za każde 2 podane IP sprawdzonych solidnych serwerów nagroda ...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz