http://img515.imageshack.us/img515/8126/10985590nb7.png
www.ironskull.pl
IRON SKULL
Chcialbym zaprezentowac srewery SEOpol | ironskull.pl! Jako ze co raz wiecej graczy chce grac w GUNGAME oraz ZOMBIE dajemy im oto taka mozliwosc!
Witam po pewnym czasie z powrotem wrociłem do cs 1,6 i chciałbym się was zapytać o jakieś fajne serwery ffa. Mniej wiecej 20-25 slotów z miłymi ludzmi zeby było do kogo jape otworzyć i żeby była na nim jakaś ciekawa muzyka oczywiście serwer ma być non steam szukałem serwerów ale na tych co wydawały...
Cześć wszystkim....
Chciałbym abyście umieszczali Tutaj IP serwerów Gungame Deathmatch Do CSS Non Steam... Wiem , że takie tematy już są na forum lecz więkrzość serwerów jest wyłączonych i trudno znaleźć jakiś działający server .. nie muszą to być servery polskie... Ważne alby był to Gungame lub...
Witam, poszukuję ludzi, którzy chcieliby dołożyć się do dedyka i prowadzić ze mnąsieć, oraz osoby znającej się na tworzeniu i modernizowaniu forum (profesjonalnie).
Mam już stronę na płatnej domenie, która stoi pare dni.
Potrzebujemy 3 lub więcej osób, które złożyłyby się na dedyka w livenet.pl...
Witam, poszukuję ludzi, którzy chcieliby stworzyć ze mną sieć serwerów, oraz osoby znającej się na tworzeniu i modernizowaniu forum (profesjonalnie).
Mam już stronę na płatnej domenie, która stoi pare dni.
Potrzebujemy 3 lub więcej osób, które złożyłyby się na dedyka w livenet.pl (pingi 10-35...
Sorka za zły dział ale śpieszy mi się więc szybko sie pytam: kto ma jakieś serwery z war3mod? bo w necie są jakieś nieaktualne i wogóle, podajcie jakieś fajne i gdzie dużo chłopa gra :grin: pozdro
Witam!
Posiadam serwer 17 slotowy public i chciałbym się połączyć z grupą lub siecią serwerów ponieważ sam nie mogę rozkręcić serwera.
Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 6003812 lub steam: przemo301
...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Wiem, że zaraz będą ludzie mówić google.pl etc., ale proszę bez takich komentarzy. Potrzebuję sprawdzonych STEAMOWYCH serwerów, na wysokim poziomie ... Mam już IP np. Koby, Stera i potrzebuję "swieże" IP podobnych serwerów ... Za każde 2 podane IP sprawdzonych solidnych serwerów nagroda ...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u