Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu STER zaprasza na serwery gier CS 1.6:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: ster dm ip, ster deathmatch ip, cs1.6 ns deatmath, ster dm wszyscy na wszystkich, ster dm, znane serwery dm cs1.6, ster deathmatch, serwer cs dm ster ip, ster cs dm ip, ip ster dm

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 5140
Narzędzia wątku

STER zaprasza na serwery gier CS 1.6

stergaming is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

I .::. Wstęp

W imieniu całej społeczności klubu graczy gier sieciowych STER Gaming chcielibyśmy zaprosić do gry na naszych darmowych i zarazem publicznych serwerach Counter-Strike 1.6. Komfortowe warunki oraz miła atmosfera gwarantowana!

!! UWAGA !! Regularnie prowadzimy rekrutacje na adminów !! Pograj trochę z nami i złóż podanie na forum :-)

II .::. Nasze serwery CS 1.6

.:: 1 ::.

Nazwa: STER CS 1.6 FFA #1 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27018
Sloty: 22 udostępnionych dla graczy
Statsy: staty16.ster-gaming.pl

.:: 2 ::.

Nazwa: STER DM Wszyscy na Wszystkich #2 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27019
Sloty: 20 udostępnionych dla graczy

.:: 3 ::.

Nazwa: STER Zombie Infection [Best Maps] #3 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27020
Sloty: 32 udostępnionych dla graczy

.:: 4 ::.

Nazwa: STER H'n'S [Chowanego] #4 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27021
Sloty: 13 udostępnionych dla graczy

.:: 5 ::.

Nazwa: STER CS 1.6 GunGame #5 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27022
Sloty: 16 udostępnionych dla graczy

.:: 6 ::.

Nazwa: STER Zombie TP [BackPack] #6 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27024
Sloty: 13 udostępnionych dla graczy

.:: 7 ::.

Nazwa: STER AIM + HS #7 by K-Bausysteme.pl
Adres: ster.gamesnet.pl:27023
Sloty: 14 udostępnionych dla graczy

III .::. O nas

STER gaming to dynamicznie rozwijający się klub graczy gier sieciowych, do którego przystąpić może każdy miłośnik choćby takich tytułów jak Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source, Call of Duty 4, czy TrackMania. Posiadamy własne, rozbudowane zaplecze, które opiera się na profesjonalnym podejściu do całego projektu jak i nabieranym przez lata doświadczeniu. Jeżeli szukasz miejsca, w którym będziesz mógł się swobodnie wypowiadać, podzielić wrażeniami oraz zrelaksować przy wspólnej grze, to właśnie je znalazłeś - STER-gaming.pl. Czekamy na Ciebie!;-)

IV .::. Informacje dodatkowe

Sponsor: K-Bausysteme.pl
Hosting: GamesNet.pl
Support: Beyond.pl

Serwer gier: 2x Quad-Core Xeon E5420 (8x 2.5Ghz), 4GB ECC FB-DIMM RAM, 2x Raptor w Raid1
Serwer www: 2x Dual-Core Xeon E5130 (4x 2.0Ghz), 4GB ECC FB-DIMM RAM, 4x SATA w Raid 10
Kolokacja: Port 100Mbit/s w najnowocześniejszej serwerowni w Polsce (Poznań)

V .::. Nasze pozostałe serwery

TrackMania Nations Forever

--

kavter is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Jedne z najlepszych serwerów na jakich miałem okazję grać. Obecnie jestem regularnym gościem klubu STER. Jeśli ktoś z Was szuka serwera gdzie będzie mógł pograć w miłej atmosferze przy niskich pingach i bez obaw o niesłusznego bana od jakiegoś dzieciaka, który dorwał się do stanowiska admina, STER jest odpowiednim miejscem.

sphinks is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Postanowiłem się zarejestrować i dorzucić swoje 3 grosze do tematu. Niestety nikt mi za to nie płaci, ale myślę, że chociaż tak mogę się STEROWI odwdzięczyć za to, że istnieje...

Oczywiście polecam wszystkim dołączenie do naszej społeczności. Nie spotkałem się nigdzie z tak profesjonalnym podejściem do sprawy i z taką dobrą atmosferą jaka panuje na STERZE. Gram w CS'a parę ładnych lat i wiem co mówię.

Osobiście wybrałem serwer CS 1.6 FFA, jestem też jednym z jego adminów i staram się jak najlepiej wykonywać swoją funkcję. Ktoś pomyśli - FFA - przecież to serwery dla 'dzieci neo'. I tutaj się pomyli - może standardowe FFA tak, ale takiego FFA jakie ma STER nie znajdziecie na żadnym serwerze. Niech świadczy o tym chociażby wiek adminów, którzy w większości mają co najmniej 20 lat, a Ci którzy tego wieku jeszcze nie osiągnęli na pewno swoją dojrzałością zadziwili by nie jednego.

Gramy dynamiczne FFA, nie tolerujemy osób nie realizujących celów gry, nie lubimy przesadnego kamperstwa. Chcesz pobluzgać? U nas tego nie rób - owszem, zdarza się, że coś nas zdenerwuje i nie zapanujemy, wtedy coś nam się wymsknie przez mikrofon. Ok, admini też grają i wiedzą na czym to polega, wystarczy okazać skruchę i więcej tego nie robić, a nie będzie problemu. Co innego nagminne przeklinanie i obrażanie innych - nie chcemy takiego chaosu na serwerze, nie lubimy takich napinek i ich nie tolerujemy.

Ja oczywiście piszę o swoim ulubionym serwerze, FFA, ale oferujemy także inne mody, można się rozluźnić na H'n'S, rozgrzać na DM czy też poćwiczyć skilla na AIM+HS. Dla niektórych lepszą opcją będzie wcielanie się w Zombie a dla innych gra w CS:Source (tutaj też kilka modów) czy ConditionZero. Do wyboru do koloru.

Nie można też zapominać o naszym forum. Wszelkie problemy można zgłosić i uzyskać szybką pomoc, można poznać innych członków społeczności, można się pośmiać, można też poważnie pogadać o problemach natury egzystencjalnej itp... ;)

Nie mogę też nie wspomnieć o walce z cziterami jaką od dawna prowadzimy. Są dni kiedy wyłapujemy na naszych serwerach po kilku graczy nielegalnie się wspomagających, nasi admini czuwają i wiedzą kiedy mają do czynienia z próbą oszustwa. Stale współpracujemy z serwisem blacklisted.pl który skupia graczy różnych serwerów i zajmuje się oceną demek, w ten sposób tworząc listę zbanowanych graczy, dzięki której nie pograją oni na współpracujących z serwisem serwerach - a jest ich sporo.

To chyba wszystko o czym chciałem wspomnieć, wyszedł mi nieco przydługi post, ale STER GAMING jest miejscem, którego nie da się opisać w kilku słowach. Ba, słowa to za mało, żeby oddać istotę rzeczy!

Wobec powyższego po prostu zapraszam do gry u nas, przekonajcie się sami jaką jakość prezentujemy, a na pewno okaże się że sphinks nie przesadza... :)

Ostatnio edytowane przez sphinks ; 09-07-2008 o 17:36.

[STER] Micro is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Wypadałoby, abym i ja się zarejestrował i dorzucił kolejne 3 grosze.

Na STERZE gram już ponad 9 miesięcy, a od kilku dni mam przyjemność sprawować nadzór nad graczami serwera FF@. Powiem szczerze, gram trochę w tą grę i nie widziałem jeszcze tak profesjonalnie rozbudowanego klubu graczy.

Do dyspozycji mamy kilka serwerów z najpopularniejszymi modami. Jest także z dnia na dzień coraz bardziej rozbudowywane forum dyskusyjne oraz niedługo powstanie strona www.

Podobnie jak sphinks wybrałem serwer FF@. Szukałem w październiku stabilnego serwera, na którym będą odpowiednie warunki do gry. Poprzez IP zdobyte na stronie Gamesnet'u trafiłem na STER. Pierwsze co można spostrzec na tym serwerze to solidarny zakaz przeklinania oraz obrażania innych graczy. Oczywiście, jeśli komuś się wymsknie to admini przypomną o przestrzeganiu regulaminu. Nagminne korzystanie z wulgarnego słownictwa będzie jednak karane banami. Warto również dodać o głównej zasadzie - Mimo, że serwer jest FFA, należy wykonywać cele danej mapy (odpowiednio dla CT, jak i Terro).

Jeżeli lubicie kulturę podczas gry, a przy okazji dobre pingi i atmosferę, to nie ma co zwlekać. ZAPRASZAM NA FFA ! :)

Trzeba jeszcze dodać - "Pomyśl 30 razy, zanim skorzystasz z dopalaczy na Naszych serwerach". Tępimy wszystkich cziterów, więc niemądrze byłoby dać nam okazję do nakręcenia kolejnych dem. Współpraca z blacklisted.pl zapewnia nieuczciwym graczom utratę dostępu do większości polskich serwerów, także mogę powiedzieć, że zapewniamy miłe wspomnienia

O STERZE mógłbym pisać w nieskończoność same superlatywy. Niestety dopadła mnie burza i wypada wyłączyć komputer :(

Pozdrawiam wszystkich graczy i serdecznie zapraszam na serwery najbardziej Profesjonalnego Klubu Graczy - STER-Gaming.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku