Nazwa: cs-teleinformatycy [Ranking BF2]
IP: 91.203.133.202:27098
Uptime: 24/7
Hasło: Brak / Public
Typ:FFA + Ranking BF2
Platforma: Steam/Non Steam
Fastdownload: tak
Monitoring:
![]()
|
|
Nazwa: cs-teleinformatycy [Ranking BF2]
IP: 91.203.133.202:27098
Uptime: 24/7
Hasło: Brak / Public
Typ:FFA + Ranking BF2
Platforma: Steam/Non Steam
Fastdownload: tak
Monitoring:
![]()
Ostatnio edytowane przez marek92 ; 04-10-2010 o 16:14
Wszedłem pare razy ale server naprawde ogarniety. muzyczka na poczatku rundy naprawde fajna i b.szybko jest pobierana widac ze faktycznei server posiada fastdownload fajne pluginy wgrane gra swietna polecam innym ten server
Organizujemy turniej na serwerze 1on1 awp/aim zachęcam do zapisów
CS 1.6 teleinformatycy :: Zobacz temat - Turniej 1on1 AWP/AIM
Ostatnio edytowane przez krily ; 09-10-2010 o 07:30
naprawde fajna muzyka i klimat polecam
zgadzam sie z opiniami server naprawde fajny choc jedna wada ze jeszcze nie graja na nim tlumy ale moze sie zmeni to jak zostanie z nim na dluzej tak jak ja mam ochote to zrobic.
polecam.
polecam muzyka swietna i ludzi dojrzali nie ma dzieciakow co wyzywaja sie a jak sa to widzialem ze wszystko dostaje mute i nie ma problemu polecam
Witam. Serwer ogarnięty, posiadający miłych i dobrych adminów, bardzo podoba mi się też ta muzyczka na początku rundek, niezły poziom rozgrywki. Lucek_18 co do ludzi na serwie to z każdym dniem wbija coraz więcej osób ,tak więc serw sie już rozkręca ;) Dla mnie pozytyw. P-O-L-E-C-A-M
zgadzam sie ;)
po prostu warto zaufac temu serverowi.
panowie wbijac na serwa,warto zagrac i wrocic. Nie ma sie czego czepic. pozdro
Serwer fajny. Wielki + do fastdownload, muzyka dopasowana do sytuacji. Poziom gry jest dobry. Gram na tym serwerze pare dni i nikt się jeszcze nie wyzywal ani nie czitował. Administracja ogarnieta i miła. NAPRAWDĘ POLECAM !!.
TheOne
dzieki za fajne opinie;)
Elo. fajny serwerek, klimacik tez niczego sobie, ogarnieci admini. Nic tylko wbijac. Pozdro***
świetny serwer doskonały klimat i spoko muzyka polecam
po prostu jedynym słowem polecam!
swietny server
naprawde polecam!!
Wykaż się na serwerze, rekalmuj a czekają Cię nagrody. Darmowe VIP-Y i ADMINI.
polecam! nic wiecej! warto dodac server do ulubionych
swietny server !!
fastdownload!! swietna sprawa
polecam serwer fajny, admini spoko i do tego coraz wiecej graczy !!!
cs-teleinformatycy [Ranking BF2] super serwerek ,pobiera się bardzo szybko ,muzyka też super

| « [AIM/AWP]CS-ZABORZE.PL @ GameServ.pl - 91.210.128.56:27031 | www.NewDiabloMod.pl | [NewDiabloMod][FastDL] | [Diablo Mod] |@TSerwery.pl - 80.72.37.178:27070 » |