Siemka all,
Przedstawiam sie jako admin klanu Anarchia. To jest klan steamowy [kazdy klanowicz ma steam] ale nasz serwer jest przerobiony na non steam. Zostal on kupiony w Francji [www.verygames.net], bez zadnych problemow pingu ani lagow poniewaz jest na nim wgrany ping boost 3. Na nim jest zainstalowany amx mod 2006.3 dzieki ktoremu serwer lepiej dziala [Installujemy teraz rozne pluginy takie jak Muzyczki [RoundSoundPL] i inne ] Jest tez ANTYCZIT : HLGUARD. Ten program jest wedlug mnie najlepszy poniewaz nie trzeba zadnego programa na kompie aby wbic na nasz serw tylko on sam skanuje przy wejsciu na nasz serwer konfiguracje [Cfg] twojego CSa i np jak wykryje jakas dziwna modyfikacje w waszej konfiguracji [poniewaz czity modyfikuja wasza konfiguracje xD wiem powtarzam sie] to was zbanuje
Oto dane serwa,
Nazwa [PL] Team Anarchia # [FFA]
iP 91.121.156.74:27010
kod ? Nie ma koduSERWER PUBLICZNY
Slotow ? 12 [Za duzo graczy na serwerze doprowadza do szajsu]
Jest wiele mapek na naszym serwie takie jak surfski1,2,4
dust2, assault, cplmill, fypoolday,rats1337, ratscaravan, inferno, nuke, csmansion, train, italy, awpmap...ii wiele wiiele innych map do dyspozycji naszych fragerow;);););)
Nasz sklad poszukuje kilku OGARNIONYCH graczy wiec ci ktorzy maja conajmniej 15 lat, moga sie ze mna skontaktowac przez gg 6933034 albo przez steam dams93_pl.
To koniec prezentacji, mam nadzieje ze serwer bedzie zapelniony
Zyczymy milej zabawy i duzo fragow !
PS. Bedziemy tez miec stronke z domena WWW za pare dni, wiec nie bedziemy sie wachac i wpiszemy sie na ESL[oczywiscie po kilku treningach i sparach aby ustawic nasze taktyki]
![]()