Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam |
|
Popularne odwołania do tej strony: serwery bh cs 1.6, server bunny hop cs 1.6, ip bunny hop, bunny hop server non steam, servery bh cs 1.6, cs 1.6 servery do bh, serwery non steam bunny hop, ip bhop cs 1.6 steam, serwer bh cs 1.6 ip, hop4, ip bunny jump 1.6 no steam, serwery bunny hop non steam i steam, bunny jump by roulette, serveur bhop css no steam, server bhop cs 1.6, bany hop server non steam, serwer 4 fun bunny hoop cs 1.6, cuales son los servidores del cs 1.6 4 fun, serwery ip cs z bunny hopem, ip de counter strike 1.6 no steam bunny jump
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Bunny Hop [4 FuN$] FFA Serwer Non-Steam Adres |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Adres IP: 87.101.39.56:27016
nazwa serwera: Bunny Hop [4FuN$] FFA
ZAPRASZAM !
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam Was moi drodzy użytkownicy wczoraj zrobiłem zmiane adresu ma proserwer.pl czyli domeny xaa.pl
i nie chodzi mi strona kompletnie jestem w tym zielony i myślę że mi pomożecie co mam zrobić?
z góry dziękuje i pozdrawiam
| Archiwum forum |
|
Witam, otóż- 'webmasterką' zajmuję się od wczoraj
Jadę na razie na poradnikach, chcę zrobić forum pod serwer cs.
Doszedłem do punktu kulminacyjnego, który denerwuje mnie niezmiernie.
Mianowicie- nie wiem jak zrobić przekierowanie, aby ze wszystkich wpisanych adresów domen, przekirowywało na:
...
| Tworzenie - projektowanie stron www |
|
Mianowicie- nie wiem jak zrobić przekierowanie, aby ze wszystkich wpisanych adresów domen, przekirowywało na:
...
|
...
|
Nazwa: elayt.bunny
TickRate: 100
IP: 77.79.239.20:27015
Rodzaj: Bunny Hop
Admini:
- Bartoll
- pwn3d
Strona serwera: Elayt.Bunny :: Strona Główna
| Serwery CS:S Steam i Non Steam |
|
Witam.
Poszukuje jakiegoś adresu mIRC'a do Source. Istnieje taki? Szukałem po google ale były tylko do 1.6 Bardzo prosiłbym o adres. Za pomoc oczywiście gibonek.
Pozdrawiam
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
Tak jak w temacie, podczas pisania jakiegoś tekstu podczas gry wyskakuje mi adres jakiegoś serwera, oraz przy minimalizacji. Z czym to jest związane i jak to wyłączyć??
Z góry thx:faja:
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam
Jak zrobić, żeby na serwer wchodziło się poprzez adres i tylko alternatywnie przez ip tak jak to jest na KampNo:
np. s1.kampno.pl:27015
Mam oczywiście serwer pod stronę z php, mysql...
Za pomoc z góry wielkie THX.
| Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |
|
Jak można zainstalować server na adres ftp i jakie wymagania musi spełniać (przeczytałem w umowie od neta, że mogę mieć darmową stronkę )
| Instalacja gry i podstawy |
|
Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ponownym uruchomieniu kompa zmienia się, więc z...
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|