Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Bunny Hop [4 FuN$] FFA Serwer Non-Steam Adres:

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: serwery bh cs 1.6, server bunny hop cs 1.6, ip bunny hop, bunny hop server non steam, servery bh cs 1.6, cs 1.6 servery do bh, serwery non steam bunny hop, ip bhop cs 1.6 steam, serwer bh cs 1.6 ip, hop4, ip bunny jump 1.6 no steam, serwery bunny hop non steam i steam, bunny jump by roulette, serveur bhop css no steam, server bhop cs 1.6, bany hop server non steam, serwer 4 fun bunny hoop cs 1.6, cuales son los servidores del cs 1.6 4 fun, serwery ip cs z bunny hopem, ip de counter strike 1.6 no steam bunny jump

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 10119
Narzędzia wątku

Bunny Hop [4 FuN$] FFA Serwer Non-Steam Adres

BigUli is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Adres IP: 87.101.39.56:27016
nazwa serwera: Bunny Hop [4FuN$] FFA
ZAPRASZAM !

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
zmieniłem adres
Witam Was moi drodzy użytkownicy wczoraj zrobiłem zmiane adresu ma proserwer.pl czyli domeny xaa.pl i nie chodzi mi strona kompletnie jestem w tym zielony i myślę że mi pomożecie co mam zrobić? z góry dziękuje i pozdrawiam
Archiwum forum
Adres, problem.
Witam, otóż- 'webmasterką' zajmuję się od wczoraj Jadę na razie na poradnikach, chcę zrobić forum pod serwer cs. Doszedłem do punktu kulminacyjnego, który denerwuje mnie niezmiernie. Mianowicie- nie wiem jak zrobić przekierowanie, aby ze wszystkich wpisanych adresów domen, przekirowywało na: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Adres, problem.
Witam, otóż- 'webmasterką' zajmuję się od wczoraj Jadę na razie na poradnikach, chcę zrobić forum pod serwer cs. Doszedłem do punktu kulminacyjnego, który denerwuje mnie niezmiernie. Mianowicie- nie wiem jak zrobić przekierowanie, aby ze wszystkich wpisanych adresów domen, przekirowywało na: ...
Adres, problem.
elayt.'bunny [Bunny Hop] [TR100]
Nazwa: elayt.bunny TickRate: 100 IP: 77.79.239.20:27015 Rodzaj: Bunny Hop Admini: - Bartoll - pwn3d Strona serwera: Elayt.Bunny :: Strona Główna
Serwery CS:S Steam i Non Steam
adres mirc do source
Witam. Poszukuje jakiegoś adresu mIRC'a do Source. Istnieje taki? Szukałem po google ale były tylko do 1.6 Bardzo prosiłbym o adres. Za pomoc oczywiście gibonek. Pozdrawiam
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Wyskakujący adres serwera
Tak jak w temacie, podczas pisania jakiegoś tekstu podczas gry wyskakuje mi adres jakiegoś serwera, oraz przy minimalizacji. Z czym to jest związane i jak to wyłączyć?? Z góry thx:faja:
Problemy z CS 1.6
Adres zamiast ip
Witam Jak zrobić, żeby na serwer wchodziło się poprzez adres i tylko alternatywnie przez ip tak jak to jest na KampNo: np. s1.kampno.pl:27015 Mam oczywiście serwer pod stronę z php, mysql... Za pomoc z góry wielkie THX.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zainstalować server na adres ftp?
Jak można zainstalować server na adres ftp i jakie wymagania musi spełniać (przeczytałem w umowie od neta, że mogę mieć darmową stronkę )
Instalacja gry i podstawy
Zmienne ip, a stały adres serwera.
Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ponownym uruchomieniu kompa zmienia się, więc z...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz