Popularne odwołania do tej strony: server diablo mod, servery diablomod, server diblo mod cs .16 non steam, serv diablo mod, serwery z diablo mod, server diablo mod pusty, serwer new diablo mod, jak zrobić server diablo mod
Ip: 82.177.192.160:27068
Nazwa: Diablo Mod pw [LOL] Non Steam
Sloty: 14
Platforma: Non Steam
Dziala: 24/7
O DiabloMod:
Diablomod jest pluginem podobnym do znanego pluginu war3ft, w którym zdobywamy poziomy i mamy różne przedmioty.
Za zabijanie gracza dostajemy losowy przedmiot i doświadczenie dzięki któremu możemy zdobyć wyższy poziom.
Poziomu dodają nam punkty do statystyk, co każdy poziom dostajemy +2 punkty.
Czemu hasło nie działa? podajcie mi hasło po " bo ja wpisałem LOL lol [lol] [LOL] i nie zdziała. Jakie ma być bo ja już nie wiem;/ podajcie w cytacie " "
Od niedawna zacząłem bawić się server packami i oto moje dzieło ;)
Pluginy :
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
http://ubplanet.pl/forum/uploads/U1467-1223473909.png
Sieć serwerów http://ubplanet.pl/forum/uploads/U1467-1223471773.png ma przyjemność poinformować Was drodzy gracze o dwóch nowych serwerach Counter Strike 1.6. Więcej informacji niżej, jak i na forum serwerów.
* DiabloMod
* Steam Team...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam szukam ludzi ktorzy byliby chetni zlozyc sie ze mna na server 24/7 diablo mod kazdy oczywiscie dostalby admina minimalna wplata to 15 zl przelewem bankowym lub 30 zl smsem do servera bylby wgrany amx. Chetni pisac na gg 8607045.
Cześć,chciałbym abyście podali serwery z modem Diablo lub ewentualnie War3 ,bardzo proszę aby serwer nie był tak przepełniony aby trzeba było czekać na wolnego slota 15 min oraz by nie był tak pusty że cały czas będzie 0 osób ,przynajmniej 12 slotowy mile widziany AntyCheat typu Sxe .
Ps. Wiem że...
Witam, server posiada Zombie Mod - jeden team jest zombie, ma wiecej hp, wyzej skacze oraz bije rekami ( lewy i prawy przycisk myszki ), a drugi team stara sie ich wszystkich pozabijac, oczywiscie mozna podkladac bomby.
Diablo Mod - wybieramy jedna z 6 ras takich jakie byly w Diablo 2 ;)
Im...