Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Serwery only surf ski 2???:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: serwery surf ski 2, surf ski 2 serwery, serwer surf ski 2, only surf ski 2, serwery cs 1.6 non steam surf ski 2, serwery surf ski, surf ski 2 serwery cs 1.6, surf ski serwer, surf ski server, surf ski 2 only, surf ski serwery, surf ski 2 serwer, cs 1.6 serwery surf ski 2, servery surf ski 2, serwery surf ski 2 cs 1.6, serwer surf ski 2 cs 1.6, serwery surf_ski2, serwery do cs 1.6 surf ski, serwer surf ski, servery surf ski, surf ski only, surf ski 2 servers, cs server surf, serwery cs ski, serwer cs 1.6 surf ski 2

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 29781
Narzędzia wątku

Serwery only surf ski 2???

mickiewicz xD is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

zna ktos jakies serwery only surf ski 2?

Odp: Serwery only surf ski 2???

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

77.79.228.42:27062 pw surf zapraszam!

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Holsonq is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Hehe ja tez bym prosil o podanie jakis serwerow 24/7

Toxo is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

patrz podpis.

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

to jest serwer 24/7... chodzi nonstop

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[FFA][Zombie][SURF][Jail+Dr+Mg][GG] Siec serwerów dla Ciebie CSSGame.pl -Zapraszamy na nasze serwery
http://kozik.netai.net/css/logo.png Witamy serdecznie! http://kozik.netai.net/css/adm.png Head Admin: Głodny Vice Head Admini: Kozik, Fellox, Lee
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Nowe serwery CSS: Old!!! (Surf i 4Fun!!)
Siema, dziś chcę was zaprosić na nowe serwery CS:S Old Version!!! (Protocol 7) Pierwszy z nich to Surf!!! http://cache.www.gametracker.com/server_info/178.19.106.67:27097/b_560_95_1.png Drugi to 4Fun! (Mg, Jail, Soccer, Bhop, Dr)
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Serwery Surf do Cs 1.6 NS
Witam:grin: Mam pewien problem ze znalezieniem jakiegoś serwera typu surf. Tzn. znalazłem ich dość sporo lecz żaden nie działa ( spowodowane jest to pewnie opłatą za serwer) badź po prostu serwer przestał działać. Mam już dość zwykłych mapek a do surfa chcę powrócić bo grałem już na surfach...
OffTopic - Counter Strike
Serwery Cs Surf DeathRun ZombiMod War3FT
Serdecznie Zapraszam na Te Serwery Mile Widziana Rejestracja Na Forum Cs-HitPlay.PL Pozdrawiam Sowoka Cs-HitPlay.Pl √ Nazwa sieci serwerów: Cs-HitPlay.Pl √ Platforma serwerów: NonSteam √ Forum: Cs-HitPlay.Pl √ Lokalizacja serwerów: Polska √ Hasło do serwerów: cz
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serwery Surf
Szukam polskich serwerów surf najlepiej surf_ski_2 i żeby był deathmatch Z góry dzięki <eLITe> is the best :):):)
Serwery PGC |4FUN|SURF|TP|ZombiePlague|Ganiany|DM by sz.b.
SERWERY PGC NON - STEAM Serdecznie zapraszam na serwer PGC-CS.EU * Nazwa serwera: PGC-CS.EU @ 4Game.pl * IP serwera : 213.25.113.254:27014 * Wersja: Non - Steam * Czas mapy: 25 minut * Forum PGC: http://www.pgc-cs.eu/ * Ilość slotów: 32
Jakie śa serwery inny niż zwykłe np.surf zm
Gram od kilku miesięcy w CS no i już wcześniej wiedział o Surfach i Zombie a wczoraj się dowiedziałem że jest nawet Chowanego gra w cs no i jestem pewien że są jeszcze jakieś serwery z modem że jest inna jakby gra Podobno jest mod że się ściga samochodem czy coś takiego I mam pytanie czy mógłby...
OffTopic - Counter Strike
Serwery PGC FunMaps i Surf
Serwery PGC NOWE IP SURFA ! * Nazwa serwera: PGC @ unixstorm.org * IP serwera : 78.159.102.130:20800 * Wersja: Non - Steam * Czas mapy: 25 minut * Forum PGC: Serwery PGC Serwery PGC :: Strona Główna * Ilość slotów: 19 +1
Serwery Surf ???
Witam Moze ktos zna jakis serwer Only Surf ??? gdyby ktos podal ip byl bym bardzo wdzieczny i dam pomogl ^.-
Serwery \\\[C]haos [M]akers/// |TP|SURF|FFA|DM|
- IP: 195.42.112.18:27066 - Hasło: 123 - Nazwa serwera: \\\haos akers///@ Shooters.pl - Czas mapy: 20 minut - Strona www: Nasza stronka - Ilość slotów: 12 - Friendlyfire: jak ludzie sobie życza - Opis: Miła atmosfera, admini prawie cały czas, fajne pluginy , i miła zabawa ...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz