Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 war3 mod, warcraft 3 mod cs 1.6, exp mod w cs 1.6, jak zrobic warcraft 3 mod w cs 1.6, cs serwery mod war3, warcraft 3 mod server, jak zrobić zombi expa download, c.s 1.6 warcraft3 mod, warcraft 3 mod do css, counter strike 1.6 mod warcraft3
Poszukuje osoby na stanowisko CL'a ktory poprowadzi dywizjie Beta , oraz innej osoby też Cl'a ktora poprowadzadi Young o to wymagania co do osob
Co moge zaoferowac :
-Strona : www.easy-makers.xaa.pl
-Vt 40 slotow wlasny kanal (Beta,Young)
Wymagania do beta CL'a :
Wymagania:
http://www.battle.net/war3/images/nightelf/screens/ss005.jpg
http://www.macgamezone.com/images/tests/warcraft3/02.jpg
Info:
Minęło piętnaście lat od zakończenia wielkiej wojny pomiędzy Orkami a Ludźmi. Wynegocjowany z trudem rozejm chwilowo uciszył bębny wojny. Ludzie odbudowali swoje Królestwo,...
Witam,
jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id.
Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1:
"clients.txt"
{...
itam! Simply Masters Clan Rekrutuje!
Nazwa: Simply Masters
Strona: Simply Masters Clan
Oto jego wymagania:
- Minimum 4 miesiące stażu w CS:S
- Steam lub Non Steam
- Mikrofon
Szukam osoby z doswiatczeniem ktora wszysbkim tepie znajdzie SPARING !
wiecej inf gg 2203951 (czasami skladka na hosting za 3,66 sms , ale to jest co 3 miesiac)
Witam. Poszukuje osoby znajacej sie na reklamie. Jej celem bylaby pomoc w promowaniu sieci serwerow cs 1.6. Osoby chetne prosz o kontakt na gg: 4727047 (tylko po 17 odpisuje bo wczesniej mnie nie ma)
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów.
Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer.
Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić.
+
Jak dodać...
Witam potrzebna 1 osoba do klanu.
Wymagania:
wiek 14+
staż min 2lata+
steam
mirco dobrze działające
paucz off
0 napinki
nie szukamy ludzi z kłótliwym charakterem