Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Warcraft 3 mod save exp 3 osoba admin:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 war3 mod, warcraft 3 mod cs 1.6, exp mod w cs 1.6, jak zrobic warcraft 3 mod w cs 1.6, cs serwery mod war3, warcraft 3 mod server, jak zrobić zombi expa download, c.s 1.6 warcraft3 mod, warcraft 3 mod do css, counter strike 1.6 mod warcraft3

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 9071
Narzędzia wątku

Warcraft 3 mod save exp 3 osoba admin

Draxsio41
Gość

Właz Na Serwer 3cia Osoba Ma Admina !!
81.190.136.113:27015
godzina 16.20 start serwa

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Osoba prowadzaca dywizjie Beta oraz osoba prowadzaca young
Poszukuje osoby na stanowisko CL'a ktory poprowadzi dywizjie Beta , oraz innej osoby też Cl'a ktora poprowadzadi Young o to wymagania co do osob Co moge zaoferowac : -Strona : www.easy-makers.xaa.pl -Vt 40 slotow wlasny kanal (Beta,Young) Wymagania do beta CL'a : Wymagania:
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Download] [PC] Warcraft III Reign Of Chaos/Warcraft III Frozen Throne
http://www.battle.net/war3/images/nightelf/screens/ss005.jpg http://www.macgamezone.com/images/tests/warcraft3/02.jpg Info: Minęło piętnaście lat od zakończenia wielkiej wojny pomiędzy Orkami a Ludźmi. Wynegocjowany z trudem rozejm chwilowo uciszył bębny wojny. Ludzie odbudowali swoje Królestwo,...
Gry strategiczne i gry ekonomiczne
Windows SRCDS Mani Admin Plugin - admin na nick i hasło nie działa
Witam, jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id. Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1: "clients.txt" {...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
1 Osoba!!!
itam! Simply Masters Clan Rekrutuje! Nazwa: Simply Masters Strona: Simply Masters Clan Oto jego wymagania: - Minimum 4 miesiące stażu w CS:S - Steam lub Non Steam - Mikrofon
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
NeeD 1 osoba !
Szukam osoby z doswiatczeniem ktora wszysbkim tepie znajdzie SPARING ! wiecej inf gg 2203951 (czasami skladka na hosting za 3,66 sms , ale to jest co 3 miesiac)
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
1 osoba do sieci
Witam. Poszukuje osoby znajacej sie na reklamie. Jej celem bylaby pomoc w promowaniu sieci serwerow cs 1.6. Osoby chetne prosz o kontakt na gg: 4727047 (tylko po 17 odpisuje bo wczesniej mnie nie ma)
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom itd. + Admin na nick - Mani Admin Plugin
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów. Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer. Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić. + Jak dodać...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
1 osoba do klanu.
Witam potrzebna 1 osoba do klanu. Wymagania: wiek 14+ staż min 2lata+ steam mirco dobrze działające paucz off 0 napinki nie szukamy ludzi z kłótliwym charakterem
1 osoba need
Szukam 1 osoby do klanu/mixow 16+ lat osoba mówiaca nie kaleka gra codziennie~ @Edit gg 6975739 gra tylko na Steam.
Potrzebna 1 osoba
Witam Szukamy 1 osoby Oczekujemy -zaangażowania -punktualności -czasu na grę codziennie od 18 do 21 -wiek powyżej 15 -steam -mikrofon -teamspeak

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz