-------------------------------------------------------------------
Przepraszam moderatorów wiaderko.pl za to że ten post umieszczam tutaj , ale nie znalazłem forum gdzie ten temat by pasował.
------------------------------------------------------------------
Oddam serwer publiczny dla klanu STEAM!!!
Dane:
82.177.192.115:27080
21 slot
publiczny
Opłacony do: 06.10.2008
VAC
Być może co dla niektórych bardzo niewiarygodna oferta ale zapewniam że prawdziwa!!!
Pokrótce wyjaśnię dlaczego tak jest:
Mianowicie jestem w posiadaniu dwóch serwerów :) Jeden na shooters drugi na gradobicie i zachciało mi się czegoś tańszego więc odwiedziłem suu.pl, a ze serwery publ. są tam po 5 zeta bez namysłu kupiłem jeden z zamiarem zlikwidowania tego na shooters i przeniesienia majdanu na ten nowy - tańszy.
Szybko okazało się że ping mnie nie zadowala więc odstąpiłem od tego zamiaru . W rezultacie został mi serwer bez graczy i mojej chęci do promowania go (dbam o reputację troszkę za wysoki ping mógłby na nią wpłynąć).
Z administracją suu.pl nie chcę się kłócić o oddanie hajsu bo jakoś mi wstyd - (widziały gały co brały).
Pomyślałem sobie że żeby się nie zmarnowało to wszystko to oddam ten serwer dla jakiegoś klanu.
Więc jeśli jesteście klanem!
Macie to udowodnione -stronka internetowa - to podstawa!
Piszcie do mnie na forum
www.m4f.pl na priv
Mój nick Martin i jestem administratorem serwerów i strony.
Proszę nie pisać jeśli nie macie stronki albo jest was w klanie tylko dwóch lub coś podobnego.
Ja dałem poważną ofertę wy dajcie poważną propozycję.
Oczywiście nazwa serwera zostanie zmieniona na nazwę waszego klanu z małym dopiskiem - m4f.pl (dbam o propagowanie swojej stronki :P )
Chcę też reklamy na waszej stronie na okres działania serwera -to chyba niewiele jak za 21 slot/pub.