Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Cstrike [Ganianego]:

,

Popularne odwołania do tej strony: ganiany cs 1.6, cs ganiany, ganiany cs, serwer ganiany, ganiany non steam, ganiany w cs, server ganiany, ganiany serwer, ganiany ns, ganiany mod cs 1.6, servery ganianego, amx pack ganiany start game, jak gram w ganianego cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 6602
Narzędzia wątku

Cstrike [Ganianego]

marb
Gość

Nazwa: Cstrike [Ganianego] @Cs-Powered.pl
IP: 82.177.194.175:27069
Typ: Ganianego
Ilość slotów: 16
Headadmin: m@po
Strona/Forum: Cstrike-forum.pl :: Strona Główna

Zasady ganianego: Cstrike-forum.pl :: Zobacz temat - Zasady ganianego
Poniższy filmik przedstawia jak wygląda ganiany:

Życzymy milej gry i zabawy !!!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
AMXX Pack [Ganianego] by SeT!nGs
AMXX Pack by SeT!nGs Metamod v1.19.0.32 AMXX v1.8.1.3722 Ten pack został stworzony do takiego moda jak ganiany, jest to bardzo interesujący mod. Poniżej macie link do filmiku jak ten mod wygląda: YouTube - Cs 1.6 HnS Pluginy:
Pack'i AMX/AMXX
Pszukuje Pluginu Ganianego!!
Witam tak jak w temacie poszukuje pluginu (moda) ganianego patrzyłem wiele tematów , lecz tam Naven dawał ten sam link działający lecz nie zbyt rozumiem jak go wgrać i zaintsalować więc prosił bym o link z pobraniem i z opisem instalacji tego z góry dziękuje i pozdrawiam !!!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Mod do ganianego
Witam, poszukuje pluginy do HNS Ganiany, który gdy staniesz komuś na głowie odejmie mu 45hp. Dziekuje i czekam na pomoc
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam dodatkowych pluginów do ganianego
Witam! Szukam jakiś ciekwaych pluginów które można dodać do serwera ganiany. Jak narazie mam tylko dodatkowo granat zamrażający i LongJumpStats...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Problem z serwerem HNS ganianego
Szukam pluginu ktory bedzie mi wyświetlał dł. skoku LongJump BunyJump LongerJump itp kolorem na zielono widziałem to już na inym serwerze..bardzo proszę o pomoc..ss Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Zapodaj.Net - Darmowy hosting...
Problemy z CS 1.6
Szukam serwera z modem ganianego
Zna ktoś IP do serwera no steam z modem Ganianego bo szukam cały czas i nie mogę znaleźć tylko do Steam znalazłem
OffTopic - Counter Strike
Sieć Serwerów Dzika Knajpa TP,Ganianego Steam
--------------------------- Serwery Steam Dzika Knajpa --------------------------- http://dzikaknajpa.pl/images/logo1.png Info: Nazwa: Dzika Knajpa @ Gamepad.pl IP: 91.209.68.3:27291
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Cw w ganianego :)
cw w ganianego :) a ha może wie ktoś jak nazywa się muzyczka na początku wiem że była też w GOD FO WAR :D YouTube - vs. EuropeaN 10-8! Hide n Seek clan war.
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
Serwer Ganianego dzikaknajpa.pl ;] STEAM
http://dzikaknajpa.pl/images/logo1.png Info: Nazwa: Dzika Knajpa IP: 212.95.57.83:27017 Ilość slotów: 13 (12 + @) AntyCheat: VAC, Blacklisted Forum: Dzika Knajpa | Indeks Status serwera: (Tutaj)
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Zabawa w ganianego :)
Witam. Znalazlem poslki serwer gdzie tt ucieka przed ctkami nie wiem jak sie ten plugin nazywa ,ale jest bardzo fajny... To jest zabawa w ganianego. Prosze o ten plugin z gory dzieki!
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz