Seba naprawde sie postarałeś :-) :mrgreen:
|
|
Seba naprawde sie postarałeś :-) :mrgreen:
Grałem tam 3 razy, i więcej już nie będe. Czemu ? Nie mam czasu, aby czekać na slota 2godz. xD. Serwerb.dobry, i polecam :) ZobaczTO !!!
Seba, elo! Niewiem co z tym jest ;/ Mam bana na forum i na 4funie :| Nigdy mnie nikt nie zbanowal, wiec sie pytam czy ban jest na jakies okregi neostradki czy co? Bo na ffa moge grac...
połowa neo jest zbanowana =)
O LoL, na zawsze?
[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 ]
Seba, A dlaczego na ffa moge grać?
[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 ]
Seba, No to fajnie... a bedzie rejestracja nikow czy co ?
właśnie niedługo większość neo będzie zbanowana + rejestracja nicków :) jakoś po świętach :D
Seba, a jak mam bana na forum to jak sie zarejestruje
trzeba było nie odwalać - proste - nie pograsz... pierw myśl.
[ Dodano: Pon 24 Gru, 2007 ]
Wbijać na 84.38.95.197:27020
siema chcialbym zebys mnie odbanowal bo tylko podalem linka kumplowi na steam i dostalem bana niby za spamowanie linka moje ip 89.79.155.166 dziekuje.
hizi, na bank dostałęś bana na tydzień :p
hizi, skrócony do tygodnia = http://cs.tvkdiana.pl/amxbans/ban_details.php?bid=1822
demo czitera + ip
[=URL"ip"][/URL]
demo:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
czarnypl2, screena popraw!
Ja już nawet jednego haxa wyłapałem, lecz chooy z tego jak nie zapisałem jego IP :D
Server puchatek, hmm... jeden z najlepszych w cs'a 1.6. Bardzo miła atmosfera !
"Seba bardzo mi się podobają twoje dwa serwerki tylko jedyny minus nie idzie na nie wbić(Ciężko) :mrgreen:"
to dlatego ze jest taki fajny :) ale warto czekac !
Pozdro. Ps. Forum powroci Jupi :)
Seba a za co mozna dostac solta :?: bo jak chce wejsc zawsze pelny :cry: na 4Fun albo FFA![]()
grinejd r0x, elo ! Mam bana przez server na 4funie,FFA. No niby wszystko wporzo bo ja nie jestem adminem który banuje rejony te co mu się nie podobają, ale jednego nie rozumiem...
Dlaczego mam bana na forum ? cs-puchatek.pl nigdy nie byłem na tym forum więc dlaczego BAN? Może zrobiłbyś rejestracje nicków czy coś podobnego?
proxlder, każdy ban na neostrade idzie na tydzień ;) co do forum - zaraz zerknę.]
Daj namiary na siebie (swój nick mail etc)
Na forum nie byłem nigdy to konta nie mam, a nick w grze to dziś proxrder, email sebus171@o2.pl
[ Dodano: Czw 03 Sty, 2008 ]
grinejd r0x, Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację. Tak mi pisze odezwij sie na sebus171@o2.pl :))
Zapraszam na serwa - czasami (prawie codziennie) gramy na mapie cars_n_robots (samochody motory samoloty) oczywiście w 32 osoby :) dodatkowo włączamy jeszcze de_dust2_mini - wersja mini dust2, ludziki wydają się duże :D
| « ESL CSDM [@1000 FPS] @Shooters.pl - 195.42.112.8:27016 | Cs-Zadyma.xaa.pl[4FuN][FastDL] @ OwnServer.pl - 188.165.224.136:27063 » |