Super że się podoba :>
|
|
Super że się podoba :>
seba przestałem wierzyc w to , że Bóg stworzył świat... Noo chyba , że ty mu pomagałeś :>
Za***isty serv! Tylko przerabane jest na njiego wbic, dlatego wole grać na serwie Proxnet Group, na ktory bez problemu wbije! :)
Na serwerze nadal jest plugin amx_super?
amx_super nigdy nie było, ale podejrzewam że chodzi Ci o bullet_damage :> tak, jest.
To jest napewno najlepszy serwer na jakim grałem, strasznie trudno jest się tam wbić, ale kiedy już się wejdzie to zabawa gwarantowana na długie godziny. Wysoki poziom i jak na razie mam średnie staty (czyli gdzieś tak zawsze 4 wynik w teamie), ale serwer warty uwagi :)
Polecam gorąco ;)
Wbijać i nie żałować ;)
Dawac Dawac ! :D
Co tu duzo mówić... Wspaniała atmosfera, super pluginy, admini praktycznie 24/h. Nic tylko wbijać i grać :)
Również zapraszam :)
Bardzo fajny serwer :) wchodzić
Super serwer :) Wbijajcie :)
Zapraszam :)
Bardzo fajny serwer, administracja godna siebie. Pluginy też mi się podobają, ogólnie super.
Czapki, śnieżki, podkładanie bomby jako kładzenie prezentu pod świecącą choinką - tylko u nas! :d
Spójrzcie na tytuł :)
Jest to najlepszy serwer ns na jakim gralem. Wysoki poziom i fajna atmosfera.
bardzo mi sie podoba .
:D
Update 1 postu.
Znany Puchatek - Puchacz ^^
Ale To Kiedyś się grało na Non Steam
Lecz Polecam serwer![]()
| « ESL CSDM [@1000 FPS] @Shooters.pl - 195.42.112.8:27016 | Cs-Zadyma.xaa.pl[4FuN][FastDL] @ OwnServer.pl - 188.165.224.136:27063 » |