Serdecznie zapraszam na serwer KZPL#3 HNS@KampNO.pl
Na serwerze gramy mod HNS, czyli Ganianego. Serwer jest jednym z pierwszych serwerów tego typu w Polsce, jednakże zmieniliśmy jakiś czas temu IP.[/center]
Informacje o serwerze:
- 1. IP: 91.203.134.10:27016 (s15.kampno.pl:27016)
- 2. Rodzaj: STEAM
- 3. Ilość slotów: 16
- 4. Forum serwera: Forum KampNO.pl
- 5. Head Admin: reSPECT (kzpl.respect@gmail.com)
- 6. Mapcykl*: awp_rooftops, hns_oldtown, mie, hns_snowhill, hnsro_redsky_fixed (do mapcyklu dołączą wkrótce nowe mapy)
- 7. Dodatkowe informacje: Na serwerze większość czasu przebywają admini, którzy pilnują porządku, atmosfera jest bardzo miła, a lepsi gracze pomagają tym którzy dopiero zaczęli grać w HNS. Na serwerze zainstalowane jest mnóstwo ciekawych pluginów, które uprzyjemniają grę. Serwer posiada również zabezpieczenia przeciwko skryptom, także szanse są równe dla wszystkich. Dodatkowo prowadzimy obecnie nabór na adminów, więc jeśli chciałbyś zostać jednym z nich zarejestruj się na forum i rozpocznij grę na serwerze już dziś! A jeśli nie wiesz na czym polega HNS, lub nie dawno zacząłeś i chcesz się podszkolić zapraszam Cię do przeczytania poradniku HNS mojego autorstwa! Znajdziesz tam obszerne opisy przeróżnych technik, oraz instruktażowe materiały video. Poradnik tutaj: Poradnik HNS
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwośći, zawsze możesz zapytać mnie poprzez wiadomość e-mail, adres podałem wyżej.
*Kliknij aby pobrać wszystkie mapy z mapcyklu oraz wiele innych map HNS!