Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Awp only deathmatch all vs all + glock:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: awp deathmatch, awp dm cs, deathmatch awp, awp dm cs 1.6, servare cs awp only, only awp amx, deadmatch awp, awp deathmach mod, cs 1.6 serwer dm awp, all vs all deathmatch cs 1.6, cs 1.6 dm awp, mod awp deathmatch w css, awp deathmatch cs 1.6, deathmatch cs 1.6 all vs all, serwer only awp cs ns, serwer dm pistolety only, how to make cs 1.6 all versus all, cs 1.6 servery deatch math modele hltv, gun and cs 1.6 awp death match, pluginy dm only awp, counter-strike 1.6 deathmatch only awp, serwer deathmatch only awp, ip serwer deadmatch only awp, deathmatch awp cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 3715
Narzędzia wątku

Awp only deathmatch all vs all + glock

Arcadian is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam,
Zapraszam do wspólnej gry na kolejnym nowym serwerze Sieci publicznych Serwerów HardPlay

IP:91.204.160.175:27160
Ilość Slotów: 15
MOD: AWP ONLY DEATHMATCH ALL VS ALL + Glock
Admini: Poszukiwani
Strona: www.serwery.hardplay.pl

Odp: Awp only deathmatch all vs all + glock

Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

oo to jest dobry serw z nazwy nie wiem jak tam pingi ;), mam tez only awp ale nie all vs all ;p gz

Odp: Awp only deathmatch all vs all + glock

kac is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Dobry mod,serwer tez dobry,fajnie się grało :)

PGC - Serwery CS - Zapraszam

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[First] Glock&Deagle actions.
YouTube - Frag Movie Counter-Strike 1.6 Pistol Actions on de dust 2 Pierwszy Filmik, test przed poważnym fragmovie :) Zalecam oglądać w HD!
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
AGI - Glock Pistols
http://img257.imageshack.us/img257/2117/agiglock.jpg AGI - Glock Pistols | 699 MB English | AVI | 544x384 | 29.97 fps | XviD 1380 kbps | MP3 128 kbps Genre: eLearning Master Gunsmith Robert Dunlap uses a rare Original Factory Cutaway pistol to reveal the intricate inner works of this...
Książki
6 hashjama [TP] glock/usp
Nick na demku/Real nick: X-) Klan: badhunters.pl Czas akcji: oll Rodzaj dema: POV Opis akcji: pistoletówka Download: Link stream: YouTube - mini fragmovie by naSab
Wiaderkowe akcje
MoD DeathMatch
Deatchmatch Link do pobrania: Opis To tryb rozgrywki w grach multiplayerowych znany przede wszystkim z gier FPS. Celem gry w trybie deathmatch jest zabicie (inaczej "sfragowanie", czyli zdobycie fraga) jak największej liczby przeciwników dopóki gra się nie zako?czy, czyli nie...
Archiwum forum
Glock ace
Siema. Postanowiłem stworzyć krótki filmik z mixa. Zapraszam do obejrzenia i komentowania. http://www.youtube.com/watch?v=oTCl3bHqKK8
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
Serwer i Glock,Usp,Desert itd
Zakupiłem serwer 20 slotowy i wrzuciłem amx i wszystko ładnie ale jest mały problem ponieważ gdy strzelam z pistoletu obojetnie jakiego z ups,glock,desert itd strzela sie z przerwami np.strzele raz naciskam i nic dalej nic i zaraz znowu moge strzelic raz i tak co 5 sekund jeden strzal kazdy ma tak...
Problemy z CS 1.6
Deathmatch
mam problem z deathmatch , wgralen na serwer all raz udalo mi sie wejsc i dzialalo wszystko ale jak chce wejsc teraz to taj jak zawsze wybieram druzyne i skurke i dalej nic caly czas pisze mi ze jestem dead i nic sie nie dzieje prosze o pomoc:sad:
Problem z pluginem AMX/AMXX
bronie - glock, gali
jak strzelam z glock'a to jest dzwiek jak z mp5 i nie ma animacji strzalu a z galiego to wogule nie mam dzwieku model jakbym byl z hltv a nie jest ! tylko z nimi mam taki problem ;/ i to moze od 20 minut tak jest;/ nagle na sparze tak sie stalo
Problemy z CS 1.6
Deathmatch
Witam Serdecznie mam 2 problemy z "Deathmatch" (nie wiem czy to sie w 100% tak pisze) 1-Sciagnolem pliki w kilku folderach (plugins,configs,scrypting itd) - kiedy je wszystkie wedlug instrukcji wgralem w polowie wczytywania serwera sie serwer zawieszal i wylaczal... 2-Wiec postanowilem wgrac...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Co wolicie ? USP czy Glock ?
Tutaj Głosujcie i Piszcie co wolicie ? USP czy Glock'a !
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz