Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu [S]iec [G]rudziadz [TP Classic] Need Admins:

, , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 711
Narzędzia wątku

[S]iec [G]rudziadz [TP Classic] Need Admins

lachu543 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,

ZAPRASZAM na 14 slotowy serwer Steam TP !!!

IP: 91.204.161.111:27035
PW: sg
SLOTY: 14
CZAS DZIAŁANIA:24/7

UWAGA !!!

Poszukujemy adminów ze względu na to że serwer dopiero co powstał !!

Więcej info na: Serwery~amxx~web>SG :: Strona Główna

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
DymaS admins :)
Nick: KK HashJama #5 STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players Wiek: 19 Staż oO: Gram już 6 lat ale miałem przerwę rok temu na 2 miechy a tak to gram :) Regulaminy: Znam czytałem bo już tu trochę mam konto ( Zarejestrowany: 23-08-2007 ) Argumenty: Byłem h@ i administratorem na wielu...
Archiwum forum
[langtitle=en]LiXdev.net Is Servers Looking For ADMINS and Clans[/langtitle]
hello Wiaderko members ! Im announcing that Lixdev.net CS server need admins and looking for clan members we are looking for clan members also Admins : need to be 2 years old CS 1.6 Player
Archiwum forum
Dg Foto Art Classic 5
Free download Dg Foto Art Classic 5 | Pobierz za darmo Dg Foto Art Classic 5 Program Dg Foto Art to rewelacyjnie proste w obsłudze, a jednocześnie kompletne oprogramowanie, pozwalające każdemu użytkownikowi na skomponowanie stron albumu zdjęciowego. Kompozycja albumu odbywa się...
Biurowe
W!ejsk@_St@jni@ umg-Clan@postrzelaj.pl admins free?!
http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.134.229:27101/b_560x95.png Nazwa Serwera: W!ejsk@_St@jni@ umg-Clan@postrzelaj.pl IP Serwera:91.203.134.229:27101 Sloty: 14 Typ serwera (rodzaj rozgrywki):FFa Steam/Non-steam:Non-Steam Forum/Strona: United-Military-Groups | -=U.M.G=- |...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
MagicScore Classic 4.115
Free download MagicScore Classic 4.115 | Pobierz za darmo MagicScore Classic 4.115 Aplikacja która znacznie ułatwi życie kompozytorom, dzięki niej tworzenie nowych partytur i edycja już istniejących staje się o wiele łatwiejsza, a wbudowane moduły dźwiękowe pozwolą na bieżąco...
Multimedia i grafika
problem z /admins
mam taki problem po wpisaniu /admins wyswiatla mi admina ale dalem koledze admina i go juz nie wyswietla :/ to moj plik users.ini : ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity...
Problem z pluginem AMX/AMXX
AviSplit Classic 1.43
Free download AviSplit Classic 1.43 | Pobierz za darmo AviSplit Classic 1.43 AviSplit jest programem łączącym, dzielącym i obcinającym dla plików AVI oraz DivX. AviSplit jest aplikacją przeznaczoną do cięcia i ponownego łączenia plików AVI/DivX.AviSplit może podzielić wielki plik wideo w parę...
Multimedia i grafika
/admins i /rank - Problem
Witam, jak ustawić na serwerze aby po wpisaniu /admins pokazywali się admini online? Kiedyś to zrobiłem ale nie pamiętam jak I drugie pytanko co zrobić aby ranking po wpisaniu /rank nie wynosił tylko dwóch osób tylko wszystkich co byli na serwerze? Proszę o POMOC!
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz