Nick: KK HashJama #5 STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players
Staż oO: Gram już 6 lat ale miałem przerwę rok temu na 2 miechy a tak to gram :)
Regulaminy: Znam czytałem bo już tu trochę mam konto ( Zarejestrowany: 23-08-2007 )
Argumenty: Byłem h@ i administratorem na wielu...
hello Wiaderko members !
Im announcing that Lixdev.net CS server need admins
and looking for clan members
we are looking for clan members also
Admins :
need to be 2 years old CS 1.6 Player
Free download Dg Foto Art Classic 5 | Pobierz za darmo Dg Foto Art Classic 5
Program Dg Foto Art to rewelacyjnie proste w obsłudze, a jednocześnie kompletne oprogramowanie, pozwalające każdemu użytkownikowi na skomponowanie stron albumu zdjęciowego. Kompozycja albumu odbywa się...
Free download MagicScore Classic 4.115 | Pobierz za darmo MagicScore Classic 4.115
Aplikacja która znacznie ułatwi życie kompozytorom, dzięki niej tworzenie nowych partytur i edycja już istniejących staje się o wiele łatwiejsza, a wbudowane moduły dźwiękowe pozwolą na bieżąco...
mam taki problem po wpisaniu /admins wyswiatla mi admina ale dalem koledze admina i go juz nie wyswietla :/ to moj plik users.ini :
; Users configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini
; Line starting with ; is a comment
; Access flags:
; a - immunity...
Free download AviSplit Classic 1.43 | Pobierz za darmo AviSplit Classic 1.43
AviSplit jest programem łączącym, dzielącym i obcinającym dla plików AVI oraz DivX. AviSplit jest aplikacją przeznaczoną do cięcia i ponownego łączenia plików AVI/DivX.AviSplit może podzielić wielki plik wideo w parę...
Witam, jak ustawić na serwerze aby po wpisaniu /admins pokazywali się admini online? Kiedyś to zrobiłem ale nie pamiętam jak
I drugie pytanko co zrobić aby ranking po wpisaniu /rank nie wynosił tylko dwóch osób tylko wszystkich co byli na serwerze?
Proszę o POMOC!
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u