§ Nazwa serwera: Allied Forced @ Best-Serw.pl
§ IP serwera: 91.204.161.245:27035
§ Typ serwera: NonSteam
§ Tryb Rozgrywki: FFA
§ Ilość slotów: 16
§ Godziny uptime: 24/7
§ Kontakt z H@: 1457378 (gg)
§ Czas mapy: 20 minut
§ Friendlyfire: Nie
Zapraszam serwer dopiero co powstał i mało ludzi gra ale mam nadzieje ze to sie zmieni z biegiem czasu :)
Falcon 4.0: Allied Force (RIP/PC/ENG)
http://img409.imageshack.us/img409/4148/17214287.jpg
Falcon 4.0: Allied Force (RIP/PC/ENG) | 675 MB
The franchise that set standards for realism and accuracy for the flight sim genre returns with Falcon 4.0: Allied Force, one of the most comprehensive and...
http://www.metal-archives.com/images/2/6/6/6/266624.jpg
Tracklist:
01 – Genocide
02 – Little brother
03 – Under one flag
04 – We are the disease
05 – Forced to fight
Proszę, jeśli ktoś może o podanie linku na download pełnej wersji dodatku do gry Medal of Honor Allied Assault, o nazwie Spearhead z góry dzięki. Proszę o wyrozumiałość. To mój pierwszy temat i jeszcze nie wiem za dużo.
Elo mam problem nie moge się połączyć z żadnym serverem zawsze przy połączeniu wyskakuje mi taki komunikat: Server Connection Timed out nie wiem co mam zrobić mam pirata pobierałem z tego forum. HELP!!
Witam. Otóż mam pewien problem z grą MoH: AA. Zawsze dobrze chodził, a teraz zaczęła coś szwankować...
--- Common Initialization ---
Medal of Honor Allied Assault 1.00 win-x86 Dec 6 2001
----- FS_Startup -----
Current search path:
E:\Gry\MOHAA\main\Pak5.pk3 (259 files)...
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Medal of Honor: Allied Assault to taktyczna gra akcji osadzona w realiach II Wojny Światowej, w latach 1942 - 1945. Gracz wciela się w żołnierza armii amerykańskiej, sierżanta Mike’a Powella, służącego w sławnym 1st Ranger Battalion,...
Witam
Klan Allied Forced szuka graczy do klanu!
Zrobiliśmy porządne sprzątanie w klanie i wyrzuciliśmy nieaktywnych graczy:grin:
Zostalo nas 3 i przyjmiemy kolejnych 3-4.
Wymygamy:
*micro
*aktywność klanową
Serwer klanu hostowany przez fimrme interkar 83.238.44.5:27055
Haslo zwiazane z nazwa klanu zaczyna sie na a a konczy na e
Zapraszam na serwa same fajne mapki
Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u