Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu [PL] Head-Shot [FFA] [Fast Download!] @ pukawka.pl:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: headshoot.com.pl ffa gameso, plugin ball cs 1.6, serwery do cs 1.6 cs head ffa, ip fast shot, shot admin cs 1.6, head admin cs 1.6 download, cs rapide a telecharger, burning shot download, headshot serveur telecharger, how to make server headshot, headshot ffa, headshot ip cs, ip headshot cs 1.6, telecharger headshot cs1.6, kosstenlosen fastdownlond urban terror, burning shot pobierz

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 2948
Narzędzia wątku

[PL] Head-Shot [FFA] [Fast Download!] @ pukawka.pl

Ejsio is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Informacje o serwerze:
» Nazwa: [PL] Head-Shot [FFA] [Fast Download!] @ pukawka.pl
» IP: 193.33.177.17:27356
» Hasło: na GG wym. poniżej.
» Rodzaj: Steam/NS (protokół 48 z patchem 47)
» Typ: FFA - Free For All
» Ping: 15-45 gwarantowany
» Sloty: 15 + 1 rezerwacja
» Kontakt z Head Adminem mcR.: GG:5860138

Oferujemy:

» Miłą atmosferę
» Przyzwoitych i aktywnych adminów.
» Niezapomniane chwile
» Admin dla gracza, a nie gracz dla admina

Uwagi:

Serwer jest świeży więc mogą być niedociągnięcia.
Na serwerze mogą być reklamy innego serwera, bo dałem na serwer pack, który opublikował go H@ tego serwera. Pack jest w trakcie modyfikacji...
Poszukujemy kompetentnych adminów na serwer szczegóły na w/w GG.

Ostatnio edytowane przez Ejsio ; 03-02-2009 o 21:08.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer NonSteam/PL..::Shot The Head::..@Pukawka.pl
Zapraszamy na Nowy Serwer Klanu StH Nazwa:PL..::Shot The Head::..@Pukawka.pl Adres IP:193.218.154.145:27276 PW:123 Sloty:12 Serwer Non Steam Co Zapewniamy: 1.zapewniam Milom Administracje
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Head Shot z He.
Siema, Szukam pluginu dzieki któremu można z He strzelić heada (Head Shot). Dam Gibonka za pomoc. Pozdrawiam.
Szukam pluginu AMX/AMXX
My head shot
szukam graczy do klanu my head shot http://www.mhsteam.ubf.pl
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Serwer Win Head Shot
Witam. Zapraszam na nowy serwer, bardzo przyjemny klimat, mili admini oraz ciekawi gracze. Ip: 91.203.133.32:27016 Nazwa: Win Head Shot Ilość slotów: 11 (niedługo 16) Rodzaj gry: FFA Godziny uptime: 24/7 Anty Rasz: OFF
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
-^^HeaD ShoT Style^^
Szukamy graczy do klanu (klan chce mieć wielkie znaczenie w sporcie elektronicznym) nasz klan powstał 7 lutego Nasze dywizje: counter-strike 1.6 oczekujemy: wiek +16 skill jeśli podobny do mojego jesteś przyjęty mikrofon,słuchawki steam może być ale nie musi kultura
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
^^HeaD ShoT StylE^^
Szukamy graczy do klanu (klan chce mieć wielkie znaczenie w sporcie elektronicznym) nasz klan powstał 7 lutego Nasze dywizje: counter-strike 1.6 oczekujemy: wiek +16 mikrofon,słuchawki steam może być ale nie musi kultura częstej gry
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
DeathMatch / Head Shot
Nazwa serwera : -==- Mod: DeathMatch + HeadShot , oraz wiele innych pluginów IP serwera: IP serwera: 91.204.161.65:27045 Haslo: Brak hasla na serwerze Ilosc slotów: 16 Typ serwera:Steam Czas mapy: 25 minut Godziny uptime: 24/7 Tryb Rozgrywki: FFA Administracja: Przewaznie online
Head Shot [TP]cs-mord.pl [24/7]
Witam zapraszam serdecznie na oto ten serw :) 82.177.193.215:27088 To nie noobski serw :) 12slots Jak serw sie rozkręci to dokupimy więcej pozdrawiam Daniel:music2:
serwery only head shot
czy ktoś mógłby mi podać ip serwerów z modem only headshot że zabija tylko strzałem w głowę hmm... :(?
OffTopic - Counter Strike
head shot itp
A więc pare dni temu dodałem na mój server dzwięki headshot, multikill itd. I to jest tak że raz jest dzwięk headshot, raz nie ma, a czasami nawet ani razu podczas gry sie nie usłyszy. Mam AMXX 1.8.0. Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje :?: Może coś zle zrobiłem w tych plikach z mapami...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz