Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Poszukiwanie serwera dm hs only:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: dm only hs, dm hs, serwery cs 1.6 dm hs, dm hs only, deathmatch hs only, serwery dm tylko hs, dm olny hs, dm hs 1.6, dm hs cs 1.6 steam, ad hs server cs 1.6, server dm cs 1 6 only steam, server deathmatch cs 1.6 only hs, sewery dm hs cs 1.6, serwery do cs a 1.6 dm, deatch metch hs only, serwery cs 1.6 only hs dm, cs 1.6 serwer deathmatch hs, serwery do cs 1.6 dm hs, servery cs 1.6 dm hs, deathmach hs only

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 5605
Narzędzia wątku

Poszukiwanie serwera dm hs only

dulny is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Szukam aktywnego, na którym gra dużo osób, serwera deatchmatch hs only.
Nie wiem czy dobre miejsce dla tego postu, ale prosze o odpowiedz.

Odp: Poszukiwanie serwera dm hs only

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

91.203.134.116:27056 bez pw
81.18.192.9:27020 bez pw
82.177.194.135:27081 bez pw
Wystarczy poszukac, Enjoy :P

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Poszukiwanie klientów na generowany ruch - Realny Zarobek!
Szukam osób chętnych do współpracy, która miałaby polegać na szukaniu klientów na generowany ruch internetowy. Ruch może być generowany na poziomie do 110 000 wejsc na daną stronę. (oraz 10 000, 22 000, 45 000, 68 000, 90 000, 110 000 wejsc) Klient sam określa ilość wejść w ciągu jednego dnia....
Biznes
Poszukiwanie filmu, horror z ubiegłego wieku
Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję już od dłuższego czasu pewnego horroru. Ów horror zapewne jest z 20 wieku. Nie pamiętam dobrze, bo oglądałem ten horror jakieś 6-7 lat temu na Polsacie, ale postaram przybliżyć to, co zapamiętałem. A więc do pewnego lokalu przybywa nieznajomy, w nocy ludzie...
Ogólne dyskusje na temat filmów
[Non Steam] Poszukiwanie Diablo moda
Często mam problem że jak wyszukuje serwery Diablo mod w zakładce Internet to mi wyskakuje pełno innych serwerów ,chciałbym się zapytać czy jest możliwość gdzieś wpisać np.Diablo mod i tylko diablo mody mi wyszuka? http://img519.imageshack.us/img519/1079/beztytuubn.png Z góry THX
Problemy z CS 1.6
Myszka - Poszukiwanie tej jedynek :D
Od pewnego czasu zauważyłem ,że moja myszka szwankuje , czasem kursor lata bez dotykania myszki :S Jak ktoś może poradzić to napiszcie lecz to nie jest celem tego tematu Poszukuje myszki Moja stara miała zmienne DPI i ja grałem na 2500DPI co mi wystarczało Szukam nowej myszki do 200zł jakby się...
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
Poszukiwanie [Gotowiec] JumpStats by Exolent
Witam! Od dawna poszukuje JumpStats by exolent w wersji razem z działającym Amx.Chodzi mi tutaj o Gotowy Amx wraz z tym pluginem. Jeśli ktoś posiada taki, prosiłbym o linka do niego (najlepiej cały folder addons). Jako że to nie jest dział z problemami nie będę opisywał tutaj mojego...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Współpraca (Szukam chętnych)Poszukiwanie osób chętnych do tworzenia serwisu
Witam!! Chciałbym stworzyć zarombisty portal o gta. Jednak jakie są ograniczenia:brak kasy na www,mało ludzi. Dlatego więc potrzebuje ludzi zaangażowanych, którzy pomogą mi rozkręcić stronę na jakimś darmowym hostingu a później się zobaczy jak bede z kaską stał. Aha chcę parę osób na różne...
Archiwum forum
[Poszukiwanie] Poszukuje Clanu CS 1.6
Serdecznie Witam w moim temacie! Jeżeli szukacie shootera / awp ! Dobrze trafiliście . Moje dane : - Wiek 23 lat - Staż 5 lata - Wielkie ogarniencie - Gra TP (Team Play)
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
mapy wh do cs 1.6 - poszukiwanie
Witam! Poszukuję map do CS 1.6 ale bez większości ścian, tak zwane mapy wh (wh_inferno i wh_train). wszędzie na necie, gdzie tylko znalazłem są te mapy, aczkolwiek w wersji cs 1.5, gdzie niestety większość ścian nie jest do przebicia i skanowanie na takich mapach nie ma sensu :) pozdrawiam, sz.b.
Archiwum forum
Poszukiwanie dodatków do cs-a
bardzo bym prosił o podanie mi strony bądź opisanie wszystkich dodatków do cs-a bo poszukuje jednego specyficznego!! Chodzi mi o dodatek w którym po zabiciu przeciwniki broń automatycznie zmienia się na lepszą. Grałem na serwerze z tym dodatkiem lecz nie było tam admina i nie mogłem się dowiedzieć...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz