Szukam osób chętnych do współpracy, która miałaby polegać na szukaniu klientów na generowany ruch internetowy.
Ruch może być generowany na poziomie do 110 000 wejsc na daną stronę.
(oraz 10 000, 22 000, 45 000, 68 000, 90 000, 110 000 wejsc)
Klient sam określa ilość wejść w ciągu jednego dnia....
Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję już od dłuższego czasu pewnego horroru. Ów horror zapewne jest z 20 wieku. Nie pamiętam dobrze, bo oglądałem ten horror jakieś 6-7 lat temu na Polsacie, ale postaram przybliżyć to, co zapamiętałem.
A więc do pewnego lokalu przybywa nieznajomy, w nocy ludzie...
Często mam problem że jak wyszukuje serwery Diablo mod w zakładce Internet to mi wyskakuje pełno innych serwerów ,chciałbym się zapytać czy jest możliwość gdzieś wpisać np.Diablo mod i tylko diablo mody mi wyszuka?
http://img519.imageshack.us/img519/1079/beztytuubn.png
Z góry THX
Od pewnego czasu zauważyłem ,że moja myszka szwankuje , czasem kursor lata bez dotykania myszki :S Jak ktoś może poradzić to napiszcie lecz to nie jest celem tego tematu
Poszukuje myszki
Moja stara miała zmienne DPI i ja grałem na 2500DPI co mi wystarczało
Szukam nowej myszki do 200zł jakby się...
Witam!
Od dawna poszukuje JumpStats by exolent w wersji razem z działającym Amx.Chodzi mi tutaj o Gotowy Amx wraz z tym pluginem.
Jeśli ktoś posiada taki, prosiłbym o linka do niego (najlepiej cały folder addons).
Jako że to nie jest dział z problemami nie będę opisywał tutaj mojego...
Witam!!
Chciałbym stworzyć zarombisty portal o gta. Jednak jakie są ograniczenia:brak kasy na www,mało ludzi. Dlatego więc potrzebuje ludzi zaangażowanych, którzy pomogą mi rozkręcić stronę na jakimś darmowym hostingu a później się zobaczy jak bede z kaską stał. Aha chcę parę osób na różne...
Serdecznie Witam w moim temacie!
Jeżeli szukacie shootera / awp ! Dobrze trafiliście .
Moje dane :
- Wiek 23 lat
- Staż 5 lata
- Wielkie ogarniencie
- Gra TP (Team Play)
Witam!
Poszukuję map do CS 1.6 ale bez większości ścian, tak zwane mapy wh (wh_inferno i wh_train). wszędzie na necie, gdzie tylko znalazłem są te mapy, aczkolwiek w wersji cs 1.5, gdzie niestety większość ścian nie jest do przebicia i skanowanie na takich mapach nie ma sensu :)
pozdrawiam, sz.b.
bardzo bym prosił o podanie mi strony bądź opisanie wszystkich dodatków do cs-a bo poszukuje jednego specyficznego!! Chodzi mi o dodatek w którym po zabiciu przeciwniki broń automatycznie zmienia się na lepszą. Grałem na serwerze z tym dodatkiem lecz nie było tam admina i nie mogłem się dowiedzieć...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u