77.79.210.69:25993
hasło :plk
mamy nowe ip !! zapraszamy dalej do gry !!
16 slotów !! niedługo bedzie wiecej :)
www.plk.yoyo.pl
|
|
77.79.210.69:25993
hasło :plk
mamy nowe ip !! zapraszamy dalej do gry !!
16 slotów !! niedługo bedzie wiecej :)
www.plk.yoyo.pl
a wy uwazajcie jakim frajerom qrwa dajecie adminy !!!
mi daj zjeb najpierw kicka i nie powiedzial za co (ale ja wiem za co :P) a pozniej bana perma!! i tez nic nie powiedzial debil... dostalem to za przeklinanie a najpierw sie upomina a nie banuje :/
Nem ... zal adminow ... i tego calego eMCe dziecko neo/ffa/czita ... itp itd =.= moje staty 21/1 eMCe mowi ze mam czity lol2 ... a to moj super skill ^^ chociaz na tym serwie poziom jest niski ... ten eMCe mowi ze mam czity lol2 a wczesniejsza mapa cs_747 admina niema czitowal ze kazdy z niego brechtal i poodchodzil z serwa ... potem przyszedl admin ... ja powiedzialem eMCe Wypiera**** cziterze i added to banned list :lol: zal zal zal ... :shock:
a wiec nie polecam albo prosze o wyjasnienia ..
Poziom jest może niski :) był kiedys wiekszy ale nie gra stara ekipa .... ale masz racje .... gdy ktos ma staty chociaz 10/2 to juz cheat ... mnie uwazają za boga a co na lepszych serwerach np u diabelka jestem czesto w pierwszej trójce na mapie .. ale nie ciągle .. wiec nie poruwnywuj się do tych graczy :) jak co piąty paki nie rozbroi xD
w ciagu 2 dni sodtalem 2 bany na 2 serwach ;p w tym 2 permy :PP 1 za skill 1 za to ze admin to ciul..
ŻAL regulaminu sie nie czyta hasła sie niepodaje nooby głupie żall ? [!] ?
| « Server | TNS serwer;) » |