Witamy :) niedawno zmienilismy IP :) chcemy aby dawna ekipa znów grała !!
77.79.210.69:25993
hasło znajdziesz na www.plk.yoyo.pl
ZAPRASZAMY PONOWNIE !! :)
|
|
Witamy :) niedawno zmienilismy IP :) chcemy aby dawna ekipa znów grała !!
77.79.210.69:25993
hasło znajdziesz na www.plk.yoyo.pl
ZAPRASZAMY PONOWNIE !! :)
z tym jest ciężko :/Zamieszczone przez eVo
Wymaż lepiej to hasło bo widze ze nie czytałeś regulaminu GamePad.pl i nawet haslo masz w nazwie serwera. Jesteś ślepy czy poprostu nie zdajesz sobie sprawy ze Ci GamePad moze wyłączyć serwer be oddania pieniedzy...
Podrawiam
tylko tyle masz do powiedzenia? :|Zamieszczone przez misio111
w nazwie serwera jakos gamepad sie od dwóch miesiecy nie czepia i rozmawiałem w tej sprawie z adminem Gamepadu z panem Tomaszek Kurkiem :) i robie to na wlasną odpowiedzialnosc :) a co do seby to racja trudno jest przywrócic starą ekipe ale duzo osub gadało ze mną na gg wiec juz troszke ich zebrało się :) a co gorsze ... ze rank na gametrackeru sie skasował ... bo nowy port :(
evo jak gadałeś z adminem i się z nim dogadałeś to masz zarąbiście nieblopkna ci serwa ani nic pozdro:d
co do nazwy serwa .. nie ma zastrzezen !! ... ale skasuje z forum hasło .. bo jednak łamie prawko :P :)
Seba, A co miałem jeszcze pisać? xD
To spoko jak w gamepadzie można mieć w nazwie key:haslo nie wiedziałem chociaż sie pytałem nie jednego z gamepadu...
Hehe :) róznie to bywa z tymi firmami :) zawsze warto ryzykowac :) NADAL ZAPRASZAM DO GRY :) powoli wracają :)
misio111, idź najlepiej strzelić z ucha bocie.
Oj i z ciebie jest admin? wyzywasz od botów? hah (1v1?)Zamieszczone przez Seba
A tak wogóle to mu pisałem bo mi za takie cos pisali ze mi wyłączą serwa wiec napisałem...
no to nie pisz, nikt Cię tu o Twe rady nie prosiA tak wogóle to mu pisałem bo mi za takie cos pisali ze mi wyłączą serwa wiec napisałem...
Seba nie ma co się bulwersowac :P masz racje :) ale mi jeszcze nic nie pisali :) nie czepiają się :) u nas to sie nazywa ze koles idzie pod policje kapuste zasadzic xD
I z zwyklej reklamy serwa wyszła kłotnia :) a widze ze misiek jest pewny swych umiejetnosci :) skoro wyzywa 1 na 1 sebe :) oj zebym nie mial kary to bym sobie pograł xD
| « cs 1.6 -->82.177.192.185:27018 | 82.177.192.155:27016 » |