Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Serwery do Counter Strike 1.6 > Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam - Tutaj trafiają stare tematy o serwerach do CS 1.6 Steam i CS 1.6 Non Steam

Tagi tematu Czarna Bila:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1550
Narzędzia wątku

Czarna Bila

Count is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

>>>Czarna Bila[4FUN] Publik<<<

= Nazwa serwera: Czarna Bila [4FuN]
= IP serwera:
= Domena serwera: 85.114.128.120:27022
= hasło: niema
= Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców)
= Ilość slotów: 18
= Godziny uptime: 24/7, czasami zdarzają się chwilowe przerwy techniczne
= Czas mapy: 20 minut
= Friendlyfire: OFF
= Forum www: http://polska-elita.gtb.pl/ << KLIKNIJ W NAZWĘ SERWA na którego forum chcesz wejść
= Kontakt z Head Adminem: Leito (gg:9879862)

sanken is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

No to co odoświerzamy temacik serwer się rozkręcił na maxa ZAPRASZAMY miejść nie braknie bo jest drugi serwer o IP pisać najlepiej na gg
Co Do Czarnej Bili to ZAPRASZAM (prosze przeszczegać regulaminu)
I nie bac się o BANY bo nie było żadnego od 2 tygodni

ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Sro 26 Gru, 2007 ]
NO co nikt nie :mad: komentuje serwer :mrgreen: ZAPRASZAMY

[ Dodano: Pią 28 Gru, 2007 ]
ZAPRASZAMY i prosze komntować serwer czy zły czy dobry :smile: i czy skargach prosze podać nick :) :mrgreen:

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PL] Czarna Kompania REAKTYWACJA
http://img811.imageshack.us/img811/9649/31707162.png Nowa dawka gry + zabawy. Świetna atmosfera i admini. IP serwera:77.79.241.200:27361 Slotów: 19 Gra: Counter-Strike Source Typ Serwera: Steam/Non Steam Rodzaj: Publiczny Typ: FFA Mapki: Standard & Nie standard Wiele pluginów:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Czarna Bila Zaprasza
Nazwa: Czarna Bila IP: 91.210.128.120:27081 Typ servera:Steam GG H@ : 855726 Ilość slotów:16 (dokupie więcej, jak serwer sie rozkręci) Czynny:24/7 ff: tak MAPY: dużo dodanych (są tez podstawowe) Mapy i pluginy ciągle dodawane, proszę przedstawiać mi na gg pomysły;P
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Czarna Kompania ZAPRASZA!!!
Witam serdeczie graczy CS:S chcial bym was zaprosic na nowo powstaly serwer.Serwer stoi od miesiaca i cieszy sie duza popularnoscia,wejdz a sie przekonasz:) Zapraszamy serdecznie IP Serwera: 77.79.241.201:27143 - Nazwa serwera:Czarna Kompania - Ilość slotów:18 - Rodzaj serwera: steam/nonsteam...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Czarna Woda Czarna Komedia z Abelardem Gizą
występują ABELARD GIZA jako KURIER AGNIESZKA SPRAWKA jako AUTOSTOPOWICZKA http://gfx.filmweb.pl/po/05/19/450519/7188788.3.jpg?l=1206588125000 Młody chłopak i młoda dziewczyna siedzą pod wielkim drzewem. Chłopak planuje dobrać się do dziewuszki, jednak nie wie za bardzo w jaki sposób. W...
Filmy komedie / komedie romantyczne
Czarna krew
Witam Ja gram na grafice software(słaba karta graficzna) i pobrałem wersję cs, która miała wgrany Blood Pack. Ja zamiast więcej krwi mam takie jakby czarne kratki i to bardzo mi przeszkadza. Może ktoś podać link do normalnej wersji krwi?
Problemy z CS 1.6
[SS] Dzi-Tek - Czarna Magia EP
Dzi-Tek - Czarna Magia EP Rok wydania: 2009 Wytwórnia: Nielegal http://i39.tinypic.com/2rz5deg.jpg 01. Sprawdź to! (Intro) prod. Podły 02. Czarna Magia prod. Podły 03. Chodź i mnie zabij + KaJim prod. Feru 04. Total Hałaz (bit z Pokahontaz - Wstrząs dla mas)
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
Czarna Owca --> [TP] @ tserwery.pl
Nazwa: Czarna Owca --> @ tserwery.pl IP: 193.218.154.135:27015 Lokalizacja: Gdańsk Sloty: 14 Admin: LejDu$, Krzychu, lowekkk Strona: www.golden-glory.pl Zapraszamy wszystkich do wspólnej gry i życzymy miłej zabawy. ...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
CZarna bila powraca !!! Super Server
CZarna Bila powraca! Bardzo dobry server (4un), przydatne pluginy, mili Adminowie -Massa -Sanken -*pirotechnik-chemik* Server posiada ponad 20 slotow prywatnych na dobrej hostowni gdzie nie ma lagow! Haslo mozna sie domyslic :grin: z nazwy tematu , haslo takze jest w opisie na gg 13710040 ...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Fioletowo-czarna szachownicaioletowo-czarna szachownica
Niedawno sciągnełem CS:S wszystko mi pięknie dziala tylko gdy wklejam nowe mapki to czest prawie przy kazdej sciany, woda i inne przedmioty wygladaja jak fioletowo czarna szachownica az tak to nie przeszkadza ale po dluzszej grze bola oczy i nieprzyjemnie to wyglada. Prosze o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Czarna kawa 18+
ze wzgledu na wulgaryzmy jakie tam mozna uslyszec, filmik zalecany od 18 lat w gore. jest on mini-parodia dosc starego filmu: Pulp Fiction, z Quentinem Tarantino, wiec kto go widzial, filmik bedzie dla niego jeszcze smieszniejszy. wg mnie zajebiscie podlozyli glos i rownie zajebiscie sie tego...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz