Popularne odwołania do tej strony: cs zombie mod ip, serwery zombie do cs 1.6, zombie mod ip, serwery do cs 1.6 zombie, ip do cs zombie mod, serwery zombi, serwer zobiak, cs zombimod, cs zombi mod ip, zombi serwery, serwery zombie mod steam, serwery zombi cs1.6, servery do cs 1.6 zombie, ip zombie mod cs, zombie server ip, ip do cs zombi mod, jak zrobic serwer zombie mod w cs 1.6, zombimod serwer cs, zombimod server cs .16, counter strike 1.6 zombie mod no steam, serwer zombi, cs serwery 16 zombi mod, ip cs zombie, serwery z zombi, server zombi mod pl steam
probuje wejsc na tego zobiaka, bo to moj ulubiony serw, ale nie moze mnie polaczyc, a chyba jest wolny.... Helpnijcie mnie please.! :*:*
EDIT: Czy jak piszecie ze 'Serwer jest steam', to znaczy, ze musze miec steama? bo ja mam werje non steam...czy to przeszkadza? w szkole na kompach gralam na tym serwie bez steama i dzialal....Help!
Ostatnio edytowane przez oliwek1994 ; 24-09-2008 o 17:57.
Powód: Dodatkowe pytanie, edycja by nie offtopować.
WItam
Szukam serwera zombi mod na którym jest jasno tak samo jak na jakims DM czy innym normalnym serwie oraz zeby na poczatku byla niska grawitacja ze mozna gdzies wskoczyc ... z rok temu mialem taki serwer
z gory dzieki za pomoc
To tak prosze aby ktos mi pomogl przerobic tego skrypta aby zombi nie moglo podkladac min i rowniez aby miny wybuchaly np po 10 strzalach a nie po 1 jak sie w nie walnie bede wdzieczny
właśnie zainstalowałem ten mod i teraz mnie to ciekawi czemu nie mogę podnosić skrzynek tak jak rozbrajasz bombę na tej samej zasadzie czy to jest też jakiś mod
Nowy serwer !!
Nowe zasady gry !!
Ip: 91.199.22.67:27639
Nazwa Serwera: ZoMBI -,,- @ Gamepad.pl
Serwer Online: 24/h
Haslo:z
Sloty: 21
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
mam zombi moda ale nie ma 2 fajnych rzeczy ktore byly w takim serwie co ja gralem mam 3.0 a tamto bylo chyba w 2.4 :D chodzi o to zeby po nacisnieciu skok+ kucniecie oddal zombi taki aleki skok
i zeby shotguny odpychaly zombi!!!
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u