Serwer klanu Guido zaprasza do gry!!!
IP: 193.33.177.21:27015
pw: chyba łatwe...
liczba slotów: 18
serwer: FFA
|
|
Serwer klanu Guido zaprasza do gry!!!
IP: 193.33.177.21:27015
pw: chyba łatwe...
liczba slotów: 18
serwer: FFA
A Więc tak byłem na tym serverze nie całe 30 sekund temu, ale dostałem bana i moi 4 kumple.
Bana otrzymaliśmy ponieważ admin Furia malował spreyem swoją dziewczyne "Basie", nie którzy z nich strzelali w nią, a on zabijał swojego kolege z teamu lub dawał kicka.
Po trzech mapkach znów strzelaliśmy po niej aż admin postanowił dac nam Bana
Moja Ocena Server:
Server Spoko bardzo fajny, ale jedna Rzecz. ZMIEN SPREY!!
Jak dodalem w innym poscie na serwerze panuje kultura niestrzelaliscie po sprayu a obrazaliscie ...Kobiete... chcecie grac Zapraszam ale kultura obowiazuje to nie melina... :evil:
chyba karzdy zdrowy facet stanol by w obronie swojej dziewczyny a co do spraya w cs jesli myslicie ze to glupi pomysl to zachowajcie to dla siebie bo czego to nierobia zakochani :mrgreen: PoZdRo PoCwIcZ Furia!
Zapraszam
Furia! tobie to już chyba całkiem wali. Dziewczynę sprejem malować i tłumaczyć się że jesteście zakochani:D:D:D:D
furia ty z sitkiem chodzisz co ty pieprzysz O_o ? serwer dobry tylko ludu brakuje
Furia banowac za spray jakies tam dziewczyny to jest gra a nie zycie osobiste
niewkuzajcie mnie macie problem zapraszam na gg to nie jakas tam dziewczyna tylko moja i niebede tolerowal bluzgow na serweie tymbardziej na kobiete ... zal mi takich nobow co bluzgaja kobiety
Ja ich nie bluzgam jakas kulture mam:P
ale sa ludzie ktozy niemaja tej kultury i to jeszce w stosunku do kobiet... niebede tego tolerowal na serwerze a to chyba dobrze... btw skand sitka tez kocham :mrgreen:
A co ty gejsza jestes ze sitka kochasz![]()
![]()
i warna dostales :neutral:
heh warna dostalem za to ze nietoleruje czitow :/ a wiaderko chyba owszem...
| « Nowy serwer | CounterStrike 1.6 NonSteam JestNasWielu | | Serwer Klanu Necromant`s » |