Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Witam! mam serwer Only steam, i chce żeby był też non steam a także żeby działało amxmodmenu dla adma. Wgrałem AmxmodX, dproto, metamod i dalej nic. Dodałem sobie adma tam w users.ini wchodze na serwa, wpisuje swoje hasło tzn setinfo _pw "haslo" potem binduje sobie amxmodmenu bind "p" amxmodmenu,...
witam mam problem gdy wrzucam na serwa jakies mapki i ludzie ich niemaja to sie troche sciagnie(chyba) pozniej could connection to server a w konsoli
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 6
Map has incorrect BSP version (1297369148 should be 30).
Host_Error: Disconnect
a jak ktos ma mape to...
http://i43.tinypic.com/9tizj7.jpg
http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.248.241.173:27033/b_560x95.png
Witaj na cs-serwer.pl @ GAMESERV.PL
» IP serwera: 195.248.241.173:27033
» Nazwa serwera: WWW.CS-SERWER.PL @ GAMESERV.PL
» Ilość Slotów: 24
» Hasło: Brak
» Typ serwera:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
IP serwera: 193.218.154.135:27145
Nazwa serwera: cs-mk4.pl
Ilość Slotów: 17
Hasło: Brak
Typ serwera: NonSteam & Steam
Friendlyfire: NIE
Kontakt z Head Adminem: GG-5862342
Godziny uptime: 24/7
Witam szukam kogos kto przerobi nasz serwer non steam na serwer steam & non steam ! Serwer mamy na pukawce wersje lite ! Prosze o pomoc.
Kontakt gg: 7216365
Nagroda: 3 Gibony !
~ Nazwa: Fear Of Attack Public
~ IP: www.gametiger.com/search?server=Fear+Of+Attack+Public+%5BFFA%5D%5BCS1.6+NonSteam%5D&game=cstrike
~ Sloty: 16
~ Strona: www.fearofattack.dbv.pl
~ Forum www.fearofattack.eev.pl
Więcej informacji na stronie lub forum serwa!
ZAPRASZAMY!!!
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u