Będzie jakiś programik jak aeq ? Bo inaczej to nie ma sensu gra mija się z celem bo będą same haxy . Dużo nie da hltv czy coś takiego ;)
Pozdrawiam ;)
|
|
Będzie jakiś programik jak aeq ? Bo inaczej to nie ma sensu gra mija się z celem bo będą same haxy . Dużo nie da hltv czy coś takiego ;)
Pozdrawiam ;)
To napewno bedzie choć Sz.B nie napisal o tym jeszcze :)
Dobrze ze przypomniales :)
myślę nad użyciem azera free edition - tylko muszę to później rozkminić. :)
Z tego co słyszałem azerus jest słaby, a w takim turnieju z dość dużą pulą nagród przydałby się jakiś porządny antycheat. :)
widać po zespołach (chociażby 1: eQuality.pl), że nie będzie tu lamek i naprawdę gracze na takim poziomie zobaczą swoje i poproszą o demka.
a chłopaki z blacklisted.pl zapewnili, że pomogą w sprawdzaniu dem :)
Nie zapomnijmy ze to nie jest byle jaki tureniej tu sa powazni organizatorzy powazne pieniadze do wygrania. A z czitami to chyba raczej nie bd problemu. sz.b zadba o wszystko znajac zycie.
sz.b dzięki , że o nas pamiętasz ale eQualiity a nie eQuality ;D 2 ii aha i jak możesz napisz do mnie na gg mam sprawke ;)
musisz Ty napisać - bo ja połowy gg nie zapisuje :)
a tam to literówkę strzeliłem - wiem, że są 2 "i" :P
Oby czitów jak najmniej :)
Dzisiaj śmigając po internecie znalazłem TO. Wydaje się niegłupie, tylko podobno na początku trudno to skonfigurować. Sz. b. - oblookaj, może użyjecie tego podczas wpg ;)
zdecydowanie łatwiej skorzystać z azereusa free edition.
Moim zdaniem tak no ale mam nadzieje , że z czasem jakoś na 4 edycje będzie już coś :-)
szb. :*
wiadomo kazdy chce wygrac i moze oszukiwac by sie pokazac taki program sie przyda
ps. moim zdaniem najlepszym zabezpieczeniem sa gumy :D
jakby teamy z półfinałów oszukiwały to by się ośmieszyli na całej arenie CS`a w Polsce.
większość z nich jest już dosyć znana.
| « Dodanie gracza | [3rd place] eQualiity POKERINFO.PL vs. Happy Five Friends » |