Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Turniej Wiaderko-Pukawka-Ggear #2 | CS 1.6 5on5 > Archiwum WPG #1

Archiwum WPG #1 - Tutaj wszystkie tematy z Wiaderko-Pukawka-Ggear #1

Tagi:

Odsłon tematu: 1363
Narzędzia wątku

Gracz

Kedzior is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Dodanie gracza alan do eQualiity POKERINFO.PL

STEAM_0:1:1940965 - alan

Odp: Gracz

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

done.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
pr0 gracz na NonSteamie
* Jest wyzywany od czitera przez wszystkich graczy, w szczególności przez graczy pr0, ponieważ oni myślą, że jak mają czity, to im nikt nie podskoczy; * Jest wyzywany prawie przez wszystkich. Nie wyzywają go tylko nooby (bo nie wiedzą, którym klawiszem włączyć czat); * Nieważne, jak...
Dowcipy, kawały, anegdoty
Gracz Esl,mix,cw
Nick: Hope Wiek: ~18 Staż: 2lat Skill: Znośny VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście Pozycja: Shooter O sobie: Miły, spokojny. Nie krzyczący do mikrofonu, słuchający się poleceń. Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Muzyka, gdy 1 gracz żywy
Chodzi mi o plugin, który jest na wielu serverwach, a mianowicie, jeśli w którymś z team'ów zostanie 1 osoba żywa włącza się taka krótka muzyczka. Dzięki za pomoc.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Jak dać kase graczą ?
Witam, Na moim serwerze jest: MAP, SourceMod, MetaMod i EventScript. Moje pytanie jest takie: Jak dać kasę graczowi ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Doświadczony gracz
Witam Szukam klanu zgranego, ale mogę też dojść do dopiero co powstałego klanu i pomóc w rozwoju. Grałem już w paru klanach i mam nieco pojęcie o gre zespołowej. Nie jestem żadnym pro, a dużo ludzi się takim mianem określa niezasługując na nie. Zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 12729555
Powżny gracz
Witam Szukam Clanu NonSteam O mnie Nick Smuggler Wiek 15 Oferuje Duża dostępność Staż 2 lata
nBp szuka gracz
Oferujemy: * stały serwer cs * stały serwer ts * częste sparingi * miłą atmosferę Oczekujemy: * wiek minimum 15 lat * staz minimum 1 ro * mikrofonu
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[M<^>B]. Szuka Gracz !
Witam, Jestem Cl'em klanu Mleckbark ! Szukamy graczy : :arrow: Duża Aktywność :arrow: Znajomość Podstawowych map :arrow: Ogarnianie gry itp. :arrow: Mikrofon !! :arrow: TeamSpeak 2 !! :arrow: Słuchanie się Cl'a i v'Cl'a :arrow: Kultura osobista
eP Gam!nG - 1 gracz !
http://img299.imageshack.us/img299/972/banerlh1.png Witam nasz klan poszukuje 1 Skillera , niepowiem bo calkiem ogarnieta ekipa z calkiem sporym stazem. Klan składa sie z graczy doswiadczony ktorzy graja dlugi czas w cs'a i maja doswiadczenia klanowe . Gramy duzy mixow , w lidze dopiero 1...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz