Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Turniej Wiaderko-Pukawka-Ggear #2 | CS 1.6 5on5 > Archiwum WPG #1

Archiwum WPG #1 - Tutaj wszystkie tematy z Wiaderko-Pukawka-Ggear #1

Tagi: ,

Odsłon tematu: 1523
Narzędzia wątku

Dodanie gracza

KAMILKJE is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, chcialbym dodac gracza

gracz "minis" 0:0:1467736

Poniewaz nasz kolejny gracz pojechal na wakacje. :)

Odp: Dodanie gracza

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

done.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
VIP - dodanie HP
Witam Moglby ktos edytowac plik .sma i dodac VIPowi 80 hp ? Gdyz ja nie potrafie tego zrobic :P Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Problem z pluginem AMX/AMXX
Dodanie koloru
Witam chciałem aby text "Admin w tej chwili cie obserwuje !!" był koloru zielonego jak edytowac plugin? if( !get_cvar_num("amx_wujek") ) return PLUGIN_CONTINUE new question read_args(question,255) if(containi(question,"/admin")!= -1) { client_print(0,3,"%s Admin w...
Pisanie pluginów AMXX
[Steam & Non Steam] DiabloMod dodanie exp
Witam. Jak mozna sobie dodac exp na diablo modzie? Bardzo wazne Jestem H@
Problemy z CS 1.6
[Steam] Dodanie gry
Tak więc: postanowiłem sobie nie dawno zagrac na CS;S. Jednak mam już swoją platformę steam (CS 1.6&CS;CZ) z 2005r i szkoda mi miec dwa steamy osobno. Wiem, że istnieje możliwośc "dodania" nowego CS:S do starej platformy żeby było wszystko "w kupie". Jednak tak jest w przypadku staem key. A czy...
Problemy z CS 1.6
CSS-Dodanie spreya
Aby dodać spreya wystarczy zrobić folder VGUI w materials potem w VGUI zrobić folder logos i w folderze logos wgrywać wasze spreye i przez css wybierać obrazki z tego folderu. Działa na steam i ns
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Dodanie admina AMX
Witam mam klopot z dodaniem admina na serwers non steam na gracza uzywajacego steam dalem mu admina na nick i steam id i za kazdym razem nic ;/ wie ktos moze jak dodac adma na serwer ns ?? dziekuje za pomoc pozdrawiam
Problemy i konfiguracja AMXX
Dodanie mapki.
Jak moge dodać mape majac wykupionego admina na serwie ? Czy mi sie zdaje czy tylko h@ może to zrobić ?
Problemy i konfiguracja AMXX
dodanie admina
Mam problem z dodawaniem admina. Miałem już kilka razy serwer i nigdy takiego problemu, otóż dodaje admina w pliku "users" i na serwerze admini nie działają oto plik users który dodałem na sewrer: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line...
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz