Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Turniej Wiaderko-Pukawka-Ggear #2 | CS 1.6 5on5 > Archiwum WPG #1

Archiwum WPG #1 - Tutaj wszystkie tematy z Wiaderko-Pukawka-Ggear #1

Tagi: ,

Odsłon tematu: 1382
Narzędzia wątku

zmiana gracz

Kedzior is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Proszę o dodanie gracza demona STEAM_0:0:15006220 za jackala

Odp: zmiana gracz

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

done.

Odp: zmiana gracz

Kedzior is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Przepraszam za pomyłkę nie wymieniamy tylko dodajemy :-)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gracz Esl,mix,cw
Nick: Hope Wiek: ~18 Staż: 2lat Skill: Znośny VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Oczywiście Pozycja: Shooter O sobie: Miły, spokojny. Nie krzyczący do mikrofonu, słuchający się poleceń. Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
1 pro gracz do teamu
Witam Multiklan Gloomy Fighters szuka jednego ogara do dywizji counter strike OFERUJEMY: -server -strone : www.gloomy-fighters.pl -powaga -puacz off -mozg on itp . Potrzebujemy najlepiej snajpera + taktyk
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Hiro Pro Gracz
Witam Szukam Ogarnietego Klanu Counetr Strike Non Steam 1.6 Mam na imie Bartosz w csa gram 3 lata mam duzego skilla moj nick w cs to Hiro jak chcecie zobaczec jak gram piszcie na moje gg 4151923 a to moj filmik na zachete dla was YouTube - Counter Strike 1.6 Hiro szukam klanu napiszcie czema...
Z.D.J-Szuka Gracz
Informacje o klanie: nazwa klanu: Z.D.J strona WWW klanu: brak adres IP serwera: adres zmienny wiec podaje na bieżąco rodzaj gry: non-steam historia klanu: kontakt: gg 4342391 Co oferujemy:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Powżny gracz
Witam Szukam Clanu NonSteam O mnie Nick Smuggler Wiek 15 Oferuje Duża dostępność Staż 2 lata
nBp szuka gracz
Oferujemy: * stały serwer cs * stały serwer ts * częste sparingi * miłą atmosferę Oczekujemy: * wiek minimum 15 lat * staz minimum 1 ro * mikrofonu
gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...
1. w pliku users.ini w swoim adminie nie masz flagi "m" 2. sprawdź czy na pewno dodałeś do mapcycle mapy w nowych wierszach.
Problemy z CS 1.6
gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...
Siema. ogólnie mam 2 problemy. mam własny serwer na pukawka.pl jestem tam head adminem a mimo to nie mogę przerzucać (transferować) graczy do innego teamu. domyślam się, że po prostu mam wyłączoną tą opcje, lecz nie wiem gdzie ją mogę włączyć?? Drugi problem to taki, że nie wiem jak mam dodać nowe...
Problemy z CS 1.6
eP Gam!nG - 1 gracz !
http://img299.imageshack.us/img299/972/banerlh1.png Witam nasz klan poszukuje 1 Skillera , niepowiem bo calkiem ogarnieta ekipa z calkiem sporym stazem. Klan składa sie z graczy doswiadczony ktorzy graja dlugi czas w cs'a i maja doswiadczenia klanowe . Gramy duzy mixow , w lidze dopiero 1...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz