Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 580
Narzędzia wątku

Ready To Die?! rekrutacja! ON!

zer0wiec is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Klan "Ready To Die?!" rekrutuje!

Mozemy tez przyjac cala dywizje cs 1.6, cs:S, cod4,cod2

Zapraszam na strone

www.r2die.pl

Oczekujemy:
-wiek 17+
-puacz off
-ogar on
-duża dostępność
-częste CW
-udziały w ligach
-poważne podejście do gry
Oferujemy:
-stronę z domeną www.r2die.pl
-serwer
-ventrilo
-ts
-poważne podejście

Odp: Ready To Die?! rekrutacja! ON!

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

widzę że macie dywizje A jak i B
wiec nie wiem po co wiecej...

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer do Mixow - Are you ready ?
Witam, Otóż trzeba mi zrobic pewien plugin. Będzie on wyglądał tak: Ze gdy wszyscy na serwerze wpiszą komendę /ready na czacie to wyłączy się amx, amx_off następnie wczyta się cfg esl, 5on5 i wczyta sie cfg restart. Moga byc jeszcze takie informacje na say: Aby rozpoczac Mix wszyscy gracze musza...
Pisanie pluginów AMXX
Ready To Die
Zarząd gamingu Ready To Die wita i pozdrawia! Dzisiaj chcielibyśmy oznajmić, iż szukamy wielu osób do drużyny. M.in. dywizji: - 3 graczy Do dywizji CS 1.6 - Counter-Strike: Condition Zero - Call of Duty 2 - Call of Duty 4 - FIFA 09 i 08 - Counter-Strike: Source
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[RS] Naturally 7 - Ready 2 Fly
http://i38.tinypic.com/2ptwe4n.jpg Download: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Muzyka, mp3 pop
Ready[2] Kill [B]
Chciałbym powiadomić wszystkich tu zgromadzonych iż nasz klan ReadyKill otwiera rekrutacje do Dywizji "B" Counter Strike 1.6 "STEAM" . Oczekujemy "dyw: B " (1 gracz TAKTYK/PROWADZĄCY) -wiek 16+ -staż 1/2 + -Obeznane programy typu "mIRC , Ventrillo itp" -mikrofon
Ready To Die?! Rekrutacja ON!
Zapraszamy do skladania podan do profesjonalnego multi-gamingu na stronie www.r2die.pl Nikogo nie skrzywdzimy! Kazde podanie bedzie dokladnie rozpatrywane. www.r2die.pl czekamy na podania.
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Ready to Die?! rekRutuJe!!!
Zapraszamy do zarejestrowania sie na stronie www.r2die.pl i zlozeniu swojej propozycji na forum. Oczekujemy: -wiek 17+ -puacz off -ogar on -duża dostępność -częste CW -udziały w ligach -poważne podejście do gry
Ready To Fight
WiTaM. Jestem Liderem klanu. Poszukuję Ludzi: Wiek: 14+ Staz:1,5 Skill: Med/do oceny Składki: On Micro: on Oferuję: Ogar Skład Mixy/Spary..Czesto po 3 dziennie.
[Dzwonek] Hixxy - R U Ready
Hixxy - R U Ready
Dzwonki na komórkę
Image Ready
Czesc. Nie dawno sciaglem sobie Photosohop cs 3 ver 10. I teraz nie wiem czy bo pewien koles mowil mi ze w cs3 zawsze jest image ready a ja nie mam zadnej takiej aplikacji , znow nastepna osoba mowila mi ze image ready jest wbudowany w PS-a i wlancza sie go tylko poprzez wlaczenie opcij animacja....
Archiwum forum
ready script
Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz