Oczekujemy:
-wiek 17+
-puacz off
-ogar on
-duża dostępność
-częste CW
-udziały w ligach
-poważne podejście do gry
Oferujemy:
-stronę z domeną www.r2die.pl
-serwer
-ventrilo
-ts
-poważne podejście
Witam,
Otóż trzeba mi zrobic pewien plugin. Będzie on wyglądał tak:
Ze gdy wszyscy na serwerze wpiszą komendę /ready na czacie to wyłączy się amx, amx_off następnie wczyta się cfg esl, 5on5 i wczyta sie cfg restart. Moga byc jeszcze takie informacje na say:
Aby rozpoczac Mix wszyscy gracze musza...
Zarząd gamingu Ready To Die wita i pozdrawia!
Dzisiaj chcielibyśmy oznajmić, iż szukamy wielu osób do drużyny.
M.in. dywizji:
- 3 graczy Do dywizji CS 1.6
- Counter-Strike: Condition Zero
- Call of Duty 2
- Call of Duty 4
- FIFA 09 i 08
- Counter-Strike: Source
Chciałbym powiadomić wszystkich tu zgromadzonych iż nasz klan ReadyKill otwiera rekrutacje do Dywizji "B" Counter Strike 1.6 "STEAM" .
Oczekujemy "dyw: B " (1 gracz TAKTYK/PROWADZĄCY)
-wiek 16+
-staż 1/2 +
-Obeznane programy typu "mIRC , Ventrillo itp"
-mikrofon
Zapraszamy do skladania podan do profesjonalnego multi-gamingu na stronie www.r2die.pl
Nikogo nie skrzywdzimy!
Kazde podanie bedzie dokladnie rozpatrywane.
www.r2die.pl
czekamy na podania.
Zapraszamy do zarejestrowania sie na stronie www.r2die.pl i zlozeniu swojej propozycji na forum.
Oczekujemy:
-wiek 17+
-puacz off
-ogar on
-duża dostępność
-częste CW
-udziały w ligach
-poważne podejście do gry
Czesc. Nie dawno sciaglem sobie Photosohop cs 3 ver 10. I teraz nie wiem czy bo pewien koles mowil mi ze w cs3 zawsze jest image ready a ja nie mam zadnej takiej aplikacji , znow nastepna osoba mowila mi ze image ready jest wbudowany w PS-a i wlancza sie go tylko poprzez wlaczenie opcij animacja....
Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u