Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 175
Narzędzia wątku

Skleje team ;) PRIEV <-

izomek1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zamykam

Ostatnio edytowane przez izomek1 ; 05-07-2009 o 21:28.

Odp: Skleje team ;) PRIEV <-

DeDoS is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wiesz co mógłbym z tobą poprowadzić klan ,miałem kilka swoich :) GG:9432614

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Skleje team [18+]
nieaktyualne
Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Skleje Team only śląsk
Co oferuje klan: Nazwa klanu: Meet Your Destiny/Frag Defense Wybór zależy od graczy. Strona: Domena pl jest wykupiona, musi zjawić się tylko osoba która to zrobi. Serwer do gry: Jest, 11 slotowy Serwer/kanał głosowy: Obecny Klan STEAM czy NonSteam: Tylko Steam Wiek członków: - Staż...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Skleje team
Witam a więc nie owijając w bawełne chciałbym sklejić poważny team (oczywiście który będzie grał dużo cw/mixów , ligi może w przyszłości lany) Co oferuje? Wiek : 16 staż : 3 lata Prywatny server vt Co oczekuje? Wiek : 15+ staż abyś umiał strzelać grał TP i używał mózgu
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Skleje team.
Szukam osób które chciałyby założyc team posiadam stronę (expansion.xaa.pl) oraz serwer VT. Oferuje: Wiek-14.5(rocz. 95) Staż ok 2-2.5r. Poważne podejście do gry i 0 płaczu po przegranej itp. Dużą dostępność Oczekuje
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Skleje Team !
Witam, chciałbym założyć team który by grał ESL, Ligi różnego rodzaju, CW oraz mixy. W Counter-Strike 1.6 Gram prawie 4 lata. Na razie byłby to skład na mixy żeby się zgrać, po jakimś tyg. ciągłego grania ze sobą wyszło by kto się nadaje do teamu a kto nie i moglibyśmy zacząć myśleć...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
skleje team gb
Witam. Postanowiłem założyc team GB. Chcem grac 4fun aczkolwiek gramy zebu wygrac;]. Nie oczekuje zbyt wiele. Wiek 15+ 0 płaczu! Steam;| Nie masz steam nawet nie pisz;] male skledki (5-10 zł) Konto GB. Kontakt: 13239313 Odrazu informuję że mój wiek to 15lat! nie pasuje? Nie pisz;]
SklejE TeaM!!!! :)
Wiec tak jak w tytule skleje team ;] wymagania: staz:2lata skill: ocenie ;) dostepnosc: 18-22 niebede pisal o mikro i ts/vt bo to podstawa :) oferuje: Tak jak mowilem chce dopiero ZABRAC SIE za sklejanie teamu wiec jeszcze nic zabardzo niemoge zaoferowac ale napewno stronka na xaa.pl...
Skleje oga team !
Witam szukam 4 + Grafika i webmastera do sklejenia porządnego teamu ! Poszukuję : 3 Shooterów i 1 Taktyka + jednej osoby która zostanie vcl ! Mam trochę pieniedzy na netservs.pl więc 2 sms za 9 zł i bedziemy mieli serwer ! Oferuję : Wiek : 21 Staż : 6 lat Snajper Duzo doswiadczenia ...
Skleje team !!!
Skleje jakis klan mam 15 lat gram 3 lata itd oczekuje: wiek +15 staz + 2.5 wiecej info na gg 10305766
skleje team!!!!
skleje team;p niestety nie mam serwa ale za to mam wlasny szablon moze sie przyda;p klan zakladam zeby na poczatek grac duzo mixow potem sie zgramy i mozna pograc w eslu;] o mnie: wiek 16 ogar ogar ogar mozg zero placzu kurwa moge jakies taktyki zrobic wlasny szablon mam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz