Witam,
Poszukuję 4 graczy do sklejenia drużyny. Posiadam konto Steam od 2 lat, jednak szukam graczy początkujących. Nie chcę "pro elo hajtów", chciałbym skleić team w którym mielibyśmy szacunek do siebie nawzajem i do przeciwników. W życiu byłem w wielu klanach, sklejkach, mg itp. i zawsze...
http://tools.nexto.pl/converter?widthMax=178&heightMax=250&img=%2Fupload%2Fpublisher%2FDobry+Ebook%2Fpublic%2FC+dla+poczatkujacych.jpg
Dzięki eBookowi poznasz m.in.:
* Instrukcje podstawowe: strukturę kodu źródłowego, znaki specjalne formatujące tekst, najczęściej używane operatory w C++...
Jeżeli nie znasz się za bardzo na tworzeniu stron, a chcesz zainstnieć w sieci dzięki niepowtarzalnej treści to polecam serwis oCom.pl - Profesjonalne darmowe domeny oraz aliasy www. Rozdajemy darmowe domeny internetowe wraz z systemem CMS.
Jest to strona dzięki której stworzysz sobie własną...
Witam!
Postaram się napisać tutorial głównie dedykowany dla początkujących, chociaż inni też mogą spojrzeć. W miarę nowych pomysłów będę starał się rozwijać ten temat.
Potrzebujemy serwera. Tworzymy go na np YoYo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce A więc do rzeczyDownload TC ...
Cześć.
Był już taki słownik ale ten służy jako dopełnienie :p
A więc zaczynamy..
Pewnie wiele razy gdy graliście w CS'a spoglądając na chat nie wiedzieliście co oznaczają niektóre skróty...
Wiec pomyślałem że napiszę temacik dla początkujących.. .aby im pomoc lepiej je rozumieć :p
Cheater -...
Counter Strike to gra egenda. Jest to pierwsza gra multiplayer, która przyciągnęła, aż tak ogromne rzesze graczy. Do dziś, pomimo silnej konkurencji jest to najpopularniejszy shooter online.
Treść gry opiera się na zmaganiach dwóch drużyn - terrorystów oraz antyterrorystów. Obie drużyny walczą...
Witam.
Zauważyłem, że większość osób które już całkiem całkiem pocinają w CS uwaza się za wielkich pr0, wyśmiewają graczy uczących się gracz czy młodych którzy czasami rozmawiają przez mikrofon - dając informacje o miejscu gdzie leży paka itp. Wiem, że są tacy co piszczą non stop przez mikrofon...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u