zaczalem robic klan wiec nie pisze tutaj ze nabor jest otwarty chodzi mi o bratnia dusze jak i o ogarnietego zawodnika tworze klan only powazny gamingi i potrzebny jest vcl, taktyk z ktorym mi sie bedzie milo wpolpracowalo, dzisiaj sie wzialem za robote jest strona z domena .com, jak skoncze strone robic to sie wezme za szukanie sponsoringu na serwer, serwer TeamSpeak2 juz jest jak cos to multi-ts.com.pl ; kanal 93; gg://9743558;STEAM NAVEORD; kazdy od czegos zaczynal moze to szansa dla Cb mozemy stworzyc mocna ekipe, niechce dzieci, min 16lat, nie chodzi mi o staz tylko skill mnie interesuje, musi to byc prowadzacy, Ja mam na imie Adam, lat 18, okolice Sandomierza, piszcie tylko osoby ktore oddaja sie na fullu profesionalnie cs*owi nie chce gracza ktoremu sie gra znudzi po miesiacu:)
pierwszy raz sie bralem za robienie domeny pl, jeszcze na hosting serrwera byl .com i panel po ang ale po dlugich meczarniach ogarnalem sprawe i strona jest adres jak cos: http://mag-team.pl/index.php ; jeszcze nic nie ma ale jutro bedzie zajefakenbista i sie serwa skoluujjeeeeeeeah:D
AHHH z tej podniety zapomnialem o nazwie klanu xDDDDD MAG - Maszeruj Albo Giń YoŁ;)POZDRO