Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 363
Narzędzia wątku

[SOD] szuka gracz

Maciek95 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam klan [SOD] szuka ludzi do klanu

Poszukujemy graczy do dywizji takich jak :

- Counter Strike 1.6 "A"
- Counter Strike 1.6 "B"

Oczekujemy między innymi :
- staż: 1 lata.
- mikro: ON !
- czas dla klanu.
-zrzutki na serwer

Oferujemy:
- Serwer głosowy Ventrilo
- miłą atmosferę
- w najbliższym czasie serwer CS 1.6 (posiadamy serwer CS:S)
- częste CW

Więcej informacji na stronie Witaj na stronie multigamingu Servants of Devil (wszystkie podania należy złożyć na forum podania składane na GG nie będą rozpatrywane)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gracz szuka. Only na stałe, esl i powaga on
Przykładowy Wygląd Postu Nick: Fyrzich Staż: 3lata Skill: Zależy jak team gra VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: do 10 zł sms Pozycja: Shooter O sobie: Miły, słuchający taktyka, nie krzyczący do mikrofonu, info i pysk Dostępność: 15 00-22 00 (Poniedziałki i srody miedzy 16 00-19 00...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Gracz szuka klanu
Wiek: 16Steam: Tak Mikro: On Vt: On Staż: 3 lat Ogar: Tak GG: 8806604 Zainteresowanych proszę pisać na gg.
Wzór tematów Klan Szuka Graczy / Gracz szuka Teamu CS:S
Wzór ogłoszeń działu "Klan CS:S szuka graczy" Co oferuje klan: Nazwa klanu: NP. Klan X Strona: NP. www . strona . pl Serwer do gry: NP. server prywatny 11 slotów. Serwer/kanał głosowy: NP. kanał prywatny VT. Klan STEAM czy NonSteam: Wiek członków: NP. 15-18 lat.
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Pr0 gracz xD Szuka kalnu !
Witam mam do zaoferowania duza dostepnosc w tygodniu od 16 do 22 a w weekendy prawie Ciagle xD Nick:Den!S. Staż 1rok ale wazny jest skill :) Suchawki i Mikrofon ON TS ON Placz OFF kultura i poczucie chumoru ONN xD Zainteresowanych MNĄ prosze pisac na GG 6153117
Z.D.J-Szuka Gracz
Informacje o klanie: nazwa klanu: Z.D.J strona WWW klanu: brak adres IP serwera: adres zmienny wiec podaje na bieżąco rodzaj gry: non-steam historia klanu: kontakt: gg 4342391 Co oferujemy:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Gracz AWP szuka klanu CS:S NS
O mnie, Imie: Arek Nick: Perfect + PL Wiek: 15 lat Gram w CSS pół roku AWP gram 2 lata, bo wcześniej w Cstrike'u 1.6 a teraz w Cstrike Source. Można mnie spotkać na serwerach Deatmach PL, przeważnie jestem na górze tabeli. Mam mikrofon, w CS'a gram ok.4 godzin dziennie.Chętnie nagram demko...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Gracz szuka klanu (cs1.6)!
Witam. Szukam klanu. oczekuje: -klan steam -serwer steam -HUMORU!!! -domen.pl -sponsora -serwer ts2 -Gra tp
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
nBp szuka gracz
Oferujemy: * stały serwer cs * stały serwer ts * częste sparingi * miłą atmosferę Oczekujemy: * wiek minimum 15 lat * staz minimum 1 ro * mikrofonu
[M<^>B]. Szuka Gracz !
Witam, Jestem Cl'em klanu Mleckbark ! Szukamy graczy : :arrow: Duża Aktywność :arrow: Znajomość Podstawowych map :arrow: Ogarnianie gry itp. :arrow: Mikrofon !! :arrow: TeamSpeak 2 !! :arrow: Słuchanie się Cl'a i v'Cl'a :arrow: Kultura osobista

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz